Ano, vracejí. Tak jako loni touto dobou jsem se sešla na pár chvil, ve stejném prostředí jako před rokem, se svou první láskou. A opět léta, kdy jsme se neviděli, a léta, která nám poskytl život, tak ta léta při našem setkání nehrála žádnou roli. 
Třebaže jsme skoro půl století dobrovolně svázáni v jiných šťastných vztazích, které nehodláme oboustranně měnit, je naše setkání a chvíle, které spolu strávíme, pro nás oba nebe na zemi. A ani jeden z nás bychom neměnili, zrovna tak, jako se oba modlíme, aby naše příští nebylo poslední.
		ilustrační foto: pixabay.com
		Staré lásky se vracejí
27. 10. 2018
		DISKUZE

Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit 

Alena Vávrová
						28.10.2018 12:48

Také jsem si při čtení vzpomněla, že už jste o tom jednou psala. Když se to takto povede, je to dar.

Danka Rotyková
						27.10.2018 19:14

Přeji ještě hodně krásných setkání. Užijte si je i za nás, kteří to štěstí už nemají. 

Zuzana Pivcová
						27.10.2018 19:03

Na Vaše loňské vyznání - přiznání si velmi dobře pamatuji. Já jsem (bohužel,) do stejné řeky nevstoupila a žádného svého někdejšího milovaného takhle nepotkala. Vlastně ano, potkala, ale láska už to nebyla.  A jiní už zemřeli.  Někdy jsou lásky, které přežívají i svou smrt, ač samy jsou takřka k nepřežití. Tak si ji prožijte tak hezky, jak jen to jde.

Naděžda Špásová
						27.10.2018 16:47

Nejsem si jistá, jestli bych to chtěla. Moje velká láska byla ta předposlední. Pak přišel můj budoucí muž. Obřas na něj jen myslím a občas se mi objeví ve snu. 

Věra Ježková
						27.10.2018 15:07

Tak to vám upřímně přeji i závidím. Právě dokončuji o své první lásce básničku. Nic o něm nevím a ráda bych věděla, jak žil. Ať vám to vydrží. ♥

Eva Mužíková
						27.10.2018 13:28

Helenko, já jsem se v loňském roce setkala se svojí velkou láskou v Praze, po čtyřiceti letech.. Bylo to v den íčkovského setkání před Vánoci.... i když bylo krátké, tolik jsme si toho dokázali říci..... snad zase před Vánoci??? Tak ať vaše setkávání pokračuje dlouhá léta.

Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
 - Nejnovější komentáře k vašim článkům
 - Nové vzkazy od přátel
 - Nové žádosti o přátelství

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
 portál i60 nabízí.

Aktuální soutěže

Kvíz i60 - 45. týden

Slavné osobnosti světových dějin. Jak dobře je znáte? To prozradí vědomostní kvíz tohoto týdne.
		AKTUÁLNÍ ANKETA 

Nastalo období pořizování vánočních dárků. Jak je to u vás, nakupujete dárky pod stromeček s předstihem nebo na poslední chvíli?
Pořizuji dárky s předstihem, už v prběhu roku si připravuji tipy, co komu daruji
Je to různé, něco pořídím s předstihem, něco na poslední chvíli
Spíše na poslední chvíli, neumím se rozhodnout včas
Vánoční dárky nechávm vybrat rodinným příslušníkům
Vánoční dárky nekupuji, nemám na to peníze ani náladu