Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Elena Valeriánová
						2.11.2018 05:59
						To je skvělý nápad přiblížit nám dění básničkou. Moc se mi líbí i fotky, na kterých jsou parádní modely. Tak tady bych si vybrala, žádné maškary, vše pěkně sladěné a nositelné. A naše děvčata, Ájo a Jitko, palec nahoru!!!

Dagmar Bartušková
						1.11.2018 17:46
						Všem moc děkujeme . Jitko, báječné jsi verše zabalila do podzimu. Z fotek je vidět, jak jsme si to vsechny na "molu užívaly".Takové značky  jako G. Weber a Tonak jsou velmi slušivé a nikdy nezklamou.

Lidmila Nejedlá
						1.11.2018 14:22
						Hezké, slušivé, veselé...byly jste ozdobou přehlídky.

Hana Rypáčková
						31.10.2018 20:18
						Kóčky...Vybrala bych si ..

Jitka Mošovská
						31.10.2018 19:40
						Děkuji všem za příspěvky, snad lze i takto představit módní přehlídku Budějovické senior defilé 2018. Předvádělo 14 modelek a  pokud možno přiblížila jsem nás dvě, které znáte. Každá dostáváme CD později.

Jitka Caklová
						30.10.2018 23:15
						Jitko, pěkná akce. Moc se mi líbí "oblečení, klobouky, kabelky, kolekce nové" :-) Slušelo vám to. Díky za přenos.

Marie Seitlová
						30.10.2018 21:44
						Ájo, Jitko dík za pozdrav z Budějovic. Krásná akce, slušelo vám to. 

Dana Puchalská
						30.10.2018 21:36
						Perfektní  !!!! Všechny jste byly co, no přece   k o č k y. 

Alena Tollarová
						30.10.2018 21:21
						Krásné podzimní modely, všem dámám tuze slušely! Vybrala bych si :)

Zuzana Pivcová
						30.10.2018 20:00
						Jsem ráda, že se nakonec "provalilo", že tajemným místem byly Budějovice, které mám stále moc ráda, protože jsem tam řadu let žila. A Beseda, tam jsem zažila i plesy. Hezké, díky, Jitko.

Načíst starší příspěvky