Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Věra Ježková
						6.12.2018 19:33
						Já už se v tom trochu vyznám. Dnes jsem přidala další 3 km, s fotkami z galerie a bez článku. Zjišťuji, že chození s focením mě baví víc než bez něj. Naďo, ty jsi psala hned, že to pro tebe není. Proč? Systém určitě zvládneš. :-)

Naděžda Špásová
						6.12.2018 15:52
						Tak já tomu opravdu vůbec nerozumím, což mě vylučuje z tohoto projektu. 

Hana Rypáčková
						6.12.2018 11:32
						To je vážně lepší udělat článek s galerií. Bez článku galerie ztratí popisky..Taky mě to baví...Ale nerada šlapu chodník...

Alena Tollarová
						6.12.2018 08:34
						Díky tomu, že jsem s Tebou jela tramvají, tak už jsem věděla, kde bydlíš :) Taky jsem zkusmo napsala článek o výletu. Dala jsem ho zveřejnit a připojila do projektu Do stovky. Tam je teď výlet vidět i s fotkami, jen článek se zatím přečíst nedá. To půjde teprve až ho redakce vydá. Metodou pokusů si nejlépe vyzkoušíme, jak to funguje :) bezva.

Věra Ježková
						5.12.2018 20:40
						Děkuji vám. Už tam jsem. Měla jsem vloženo vše, jen jsem čekala na zveřejnění článku, abych ho mohla připojit. Takže budete-li chtít, můžete se podívat i na cílovou fotku, na níž je náš dům. :-)

Eva Mužíková
						5.12.2018 19:04
						Já sen v tom projektu stále motám, Super Věrko.

Jana Šenbergerová
						5.12.2018 18:47
						Věrko, vzala jsi to hezky zkrátka, tak se nezapoměň přihlásit do Klubu stovkařů. Nahoře jsou na liště Projekty. :-)

Zuzana Pivcová
						5.12.2018 17:52
						Tuhle trasu jsem šla jednou před asi 20 lety, když ještě nebylo metro do Kobylis a jedna tramvaj měla poruchu, tak jich od Palmovky nahoru stálo snad 10. Díky, zdatná Věrko!

Elena Valeriánová
						5.12.2018 16:38
						Věrko, hledala jsem tě v projektu Do stovky v Klubu stovkařů a nenašla. Jsi tam?

Dana Puchalská
						5.12.2018 15:33
						Perfektní. 

Načíst starší příspěvky