Foto autorka
Na chvíli se zastavit
23. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.12.2018 20:43
Nadičko, když poslední, tak poslední, Začni tedy přemýšlet o tom prvním v roce 2019. Už se těším.Bertice
Jitka Hašková
23.12.2018 19:54
Naďo, zajímavý článek a bezvadné fotky. Mám raději krátké články, jako je ten tvůj, a hodně fotek. Děkuji.
Zuzana Pivcová
23.12.2018 19:34
Své letošní příspěvky, které jsem si vždy ráda přečetla a prohlédla, jsi uzavřela hezky rozjímavým pohledem na předvánoční ruch a pojetí z Tvého pohledu. Díky a krásné svátky oběma.
Naděžda Špásová
23.12.2018 17:53
Já děkuji a i vám přejeme krásné vánoce, pohodu, radost a hlavně zdraví a to všechno i do roku 2019. :-)
Lenka Hudečková
23.12.2018 15:49
Nadi, máš krásný poslední letošní článek. Fotky bezva. i já jsem toho tento týden měla hodně, tři návštěvy doma, na jedné jsme byli s Jiříkem dneska. V pondělí a ve čtvrtek jsem pekla vánočky, ve čtvrtek pak i kokosky z volných bílků. Ve středu jsem byla u kadeřnice. Do toho praní, žehlení. Včera povlékání, ale to naštěstí celé udělal Jiřík sám. Zrovna tak celý tento týden obstarával menší nákupy. A já jsem šťastná, že jsem na žádný nemusela...A tak to máme všechny si myslím. I my jsme stihli v týdnu jednu (a poslední zatím) mrazivou procházku i s pár fotkami. A hned další den začalo pršet a sníh zmizel a kouzlo vánočního počasí také..Krásné Vánoce Tobě i celé Tvé rodince přejeme my Hudečci :-)
Alena Vávrová
23.12.2018 14:49
Naď, náhodou jsi dobrá, já jsem na ten snížek jen koukala a říkala si "měla bych to vyfotit" - no a na druhý den do něj už pršelo. Ráda jsem se proto podívala na ústeckou zimu a přeju vám vespolek krásné vánoce!
Věra Ježková
23.12.2018 14:17
Naďo, já ke kritikům počtu tvých fotek rozhodně nepatřím. Protože jsou krásné a procházky s tebou byly vždy příjemné. Díky i za toto pozastavení – a krásné Vánoce tobě a tvým blízkým.
Jana Šenbergerová
23.12.2018 13:48
Naďo, mně hodně fotek určitě nevadí. Vidím, že je to všude podobné, jen nám se ještě nepovedlo nafotit, co bychom rádi. Zdravíme tam k vám z Jeseníků a přejeme celé tvé rodině krásné svátky. Ta zastávka byla moc příjemná ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci