Ilustrační foto: ingimage.com
Díky za tvůj smích
16. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
17.3.2019 09:37
Když má člověk někoho rád, bere ho se vším, tedy i s takovouto "proměnou". Maminka je ve svém světě určitě šťastná a to je velké štěstí i pro ostatní z rodiny. Děkuji.
Hana Práglová
16.3.2019 14:57
Mamince přeji pohodové a klidné dny a příjemné chvíle s rodinkou.. I já mám ráda březen. V tomto měsíci se narodila má maminka, teta,babička a tchán. Navíc jsme březnu před 49 lety měli svatbu..
Marie Seitlová
16.3.2019 14:40
Já to štěstí také již 5 let nemám. Ale příští týden ji pojedu s kytičkou na hrob, také se narodila v březnu. Vaší mamince přeji zdraví a hodně pěkných chvil s vámi.
Jana Šenbergerová
16.3.2019 13:44
Moje maminka se také narodila začátkem března. Letos by jí bylo 91 roků. Té už mohu popřát jen hodně štěstí v příštím životě, v tomto si ho mnoho neužila. Ať se ještě dlouho můžete smát s tou svou.
Alena Vávrová
16.3.2019 13:17
Všem to štěstí, být ještě dítětem, velmi přeji, ač sama ho již dlouho nemám. A všem takovým maminkám, jako jsou ty vaše, přeji hodně zdraví, štěstí a spokojenosti ♥.
Marie Doušová
16.3.2019 10:26
Hezké vyznání mamince. Přeji hodně zdraví a ještě hodně chvil s Vaší maminkou.
Hana Nováková
16.3.2019 09:23
Krásné, dojemné přání, pořád jako i já jsme dětmi svých žijících maminek - moje maminka rok nar. 1930. No není to štěstí v našem věku být ještě dětmi?
Marie Ženatová
16.3.2019 08:58
Přeji Vám to veliké štěstí, být stále dítětem. Já jsem to měla jako H. R. - byla jsem dítětem do svých 65 let a byla jsem za tuto možnost moc a moc vděčná...
Jarka Wirterlová
16.3.2019 08:52
Přeji Vaší mamince jen to nejlepší, ať si ještě hodně dlouho užívá bezstarostný život. A Vám přeji ať dlouho posloucháte miminčin smích a vyprávění. Já na maminku jen vzpomínám už 23 roků.
Alena Tollarová
16.3.2019 08:42
Přeji Vaší mamince, aby si ten bezstarostný život užívala a hodně dalších společných veselých chvil. Já na maminku už jen vzpomínám od mých 44 ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci