Foto autorka
Fotoreportáž: Podvečerní hrátky
11. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
16.3.2019 07:42
Nebe raději pozoruji v přírodě. Pokud je čímsi zajímavé, obrazce z mraků, které mi cosi připomínají, barva, má-li krásnou modrou, či červánky a jsou-li vidět i vrcholky stromů se šiškami, pak to nemá chybu. Ale ještě více mne přitahuje noční obloha s hvězdami. Pohled z paneláku na téměř stejné snímky mne neoslovuje. Autorku ano, a to je cílem fotografa, udělat radost sobě a v lepším případě i druhým.
Alena Vávrová
14.3.2019 20:34
Paráda, škoda, že nemám takový výhled přímo z domova. Mraky, západo i východovky, to je taky moje parketa.
Jana Šenbergerová
12.3.2019 15:52
Zrovna dnes jsem přemýšlela, jestli už na FD bylo téma Mraky. A ono je tady! Mraky miluji.
Elena Valeriánová
12.3.2019 09:59
Tak takové výhledy z našich oken neuvidím. Mraky jsou fascinující. Ráda je fotim, ale někdy je jen sleduji, jak letí po obloze a mění světlo i tvar. Děkuji.
Zuzana Pivcová
12.3.2019 09:31
V článku bylo "dnes, v pondělí odpoledne", tak jsem článek zařadila jako aktuální ještě navečer, aby mohl každý srovnat počasí u Nadi a u sebe doma. :-D Já jsem např. zažila něco jako krupobití.
Marie Seitlová
12.3.2019 08:37
Krásné vyfocené mraky, také je ráda sleduji, jsou vždy jiné a zajímavé.
Soňa Prachfeldová
12.3.2019 07:33
Naděnko hezké ,také ráda hledím do oblak a fotím, jsou to fascinující pohledy.
Lenka Hudečková
12.3.2019 05:50
I my rádi sledujeme oblohu, především západy slunce, ale jsme moc nízko a před námi jsou rodinné domky, tak to moc nejde fotit. Krásné fotky máš, Nadi, sem tam vypadají strašidelně :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci