Foto autorka
Moje energie: Zahradnictví
22. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
22.3.2019 15:46
Nadi, paráda, krásné fotky. Miluji tahle zahradnická centra, ráda se tam kochám kytičkami, květináči a všemi drobnostmi, co nabízejí jako dárky... pěkné...
Naděžda Špásová
22.3.2019 15:31
Děkuji za chválu, Botanickou zahradu v TP znám a ani nevím, že se rekonstruovala. Určitě se tam taky někdy podíváme. Do Německa nejezdíme. :-)
Alena Vávrová
22.3.2019 13:02
V takovém "ráji" pracují moji mladí v M.Boleslavi-Hrdlořezech. Jsem tam vždy jako v "Jiříkově vidění". Mají tam dokonce malé zoo. Naďo, protože o otevření tohoto ZC od nich již vím, moc ráda jsem se podívala.
Jana Kollinová
22.3.2019 12:56
Alenko, díky za upoutávku na teplickou botanickou zahradu. Můj kolega zde dělá kustóda a několikrát mě pozval na prohlídku po rekonstrukci, kterou botanická zahrada prošla. Najdu si čas a získám energii. Připojí se někdo ke mně?
Dana Puchalská
22.3.2019 12:53
Moc krásné zahradnictví. Mám ráda květiny a už se těším na výlet do Spomyšle. Tam je to taky krásné. A Naďo fotky jsou parádní.
Alena Tollarová
22.3.2019 12:46
Naďo, to sice není zahradnictví, ale zajeďte si taky to Teplic do botanické zahrady nebo kousek za hranice do Pillnitz. Zámecký park, historický skleník a právě kvetoucí královna kamélie taky nemají chybu a dokážou pořádně nabít.
Anna Potůčková
22.3.2019 12:25
Tak to věřím, že jsi nabitá energií na více jak 100%. Tolik krásy! Určitě by i má peněženka zlehkla...… Moc krásné fotografie!!!!
Jana Kollinová
22.3.2019 12:16
Ano, souhlasím. To je dle mého cítění externí dobíjení - flóra. Skleníky, haly a výstavy naplněné rostlinami jsou nádherné a zde bych dokázala získat energii na mnoho let dopředu. Miluji flóru bez výjimek, faunu rezervovaně s omezím se na domácí mazlíčky.
Elena Valeriánová
22.3.2019 12:13
To není zahradnictví, to je ráj. A tobě by měli platit za úžasnou reklamu, děkuji, fotky jsou famózní. Hned bych se tam rozjela a určitě utratila s potěšením.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci