Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Zdenka Jírová
						11.4.2019 23:53
						Pro Libora: autorem je sochař Stanislav Hanzík a vytvořil ji v letech 1989-1994  a má znázorňovat hravost a radost ze života. Asi se povedlo, snad každě dítě v Teplicích ji zná a leze po ní.

Zdenka Jírová
						9.4.2019 23:59
						Takže jste uhodli, že nejen Pražáci se scházejí " u koněˇ, ale máme tu možnost i u nás v Teplicích.

Libor Farský
						9.4.2019 20:50
						Nevím, ale líbí se mi ten nápad se sochou. Moc rád bych znal motto autora ...

Naděžda Špásová
						9.4.2019 18:04
						Poznala jsem to podle parku, ale raději jsem se jukla na nápovědu. Loni jsem tam jezdila dost často. :-)

Jitka Hašková
						9.4.2019 14:32
						Našla jsem podle královny. Kdysi jsem v tom městě byla na návštěvě u známých asi víc jak před 20 lety.

Věra Ježková
						9.4.2019 14:28
						Nevěděla jsem, dopídila jsem se. Byla jsem tam hodně dávno. 

Zuzana Pivcová
						9.4.2019 09:44
						Bez nápovědy bych to nevěděla, město bohužel neznám.

Soňa Prachfeldová
						9.4.2019 08:00
						Konečně jsem Zdenko něco uhodla:-)

Dana Puchalská
						9.4.2019 07:48
						Jupí, Zdeni já to vím.  Byla jsem tam před hodně lety. Sochu jsem pochopitelně tenkrát neviděla, ale Judita mi pomohla. 

Helena Votíková
						9.4.2019 07:36
						Myslím, že vím. Ve městě je zámek a kdysi ve městě pobývalo mnoho známých osobností.