Foto: autorka
Do stovky: Sovinec
13. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
3.5.2019 23:14
Na Sovinci jsem byla zatím s Hankou podruhé a pokaždé se dozvím a navštívím okolní nové zajímavosti. Na Rýmařov taky jen tak nezapomeneme, protože tam byl několik hodin po našem odjezdu výbuch na radnici. Mistr biče se mi zvěčnil do deníčku a na ranči to musí být v sezoně s letním jevištěm úžasné! V léčebně Paseka jsem strávila loni 5 týdnů v budově nebo za plotem ale zato s milými návštěvami z i 60 a 15 turisty z Bohumína. Se seniory a Hankou nebo Majkou jsme tam už poznali hodně z okolí a těším se brzy na další blízké místo. Děkuji moc.
Marie Seitlová
23.4.2019 20:00
Na Sovinec a do Rýmařova jsem jela s druhým autobusem já. Všem našim seniorům se zájezd moc líbil. V muzeu bičů jsme měli i dvě ukázky od dvojnásobného mistra světa. 25.4 jedu ještě jednou se třetí skupinou. Program stejný, jak krásně Hanka popsala. Snad bude pěkné počasí.
Jaroslava Handlová
22.4.2019 22:20
Hezky popsaný a zdokumentovaný výlet je skvělou pozvánkou. Sovinec zůstává dál na mém seznamu dobrých tipů propojení turistiky se zajímavým poznáváním.
Helenka Vambleki
17.4.2019 04:17
Ve druhém avizovaném autobusu jsem byla včera já s dalšími bohumínskými seniory a hrad je opravdu krásný. Taky nám přálo počasí a ještě teď máčím nohy v lavoru :)
Lidmila Nejedlá
17.4.2019 00:37
Hanko, nedávno jsem o Sovinci četla, že má velmi ponurou minulost. Dnes se zkoumají jeho podzemní sklepy a šachty.
Soňa Prachfeldová
16.4.2019 08:49
Krásné Hanko, hned bych jela s vámi. Náš klub jede v květnu do Průhonic a Lidic a už se na výlet moc těší. A to je pro mě odměna, že se jim to líbit a někam se dostanou.
Jana Šenbergerová
15.4.2019 17:51
Hanko, přeji hodně dalších úspěšných výletů po krásách naší země. :-)
Hana Práglová
15.4.2019 09:24
Věrko,jsi moc hodná Děkuji za dalšįí nformace.Kostel je určitě krásný,ale bohužel zamčený. Ve Šternberku i na Macchu Picchu a v Jiříkově jsme byli myslím před 2 lety. Všechno najednou navštívit nelze.Máme je 2 nohy a taky je nutné si je trošku šetřit...Máme v naší zemičce spoustu krásných a zajímavých míst..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci