ilustrační foto: pixabay.com
Znesvěcená modlitebna
2. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
7.5.2019 22:32
Paní Soňo musím vás upozornit, že tento příběh je starý dvacet let. Díky za příspěvek i pochvalu.
Soňa Prachfeldová
5.5.2019 15:17
Hlavně , že se Fanouš dlouho netrápil a živ je novou nadějí. Početla jsem si.
František MENDLÍK
4.5.2019 14:01
Pane Pátku, kde se tady berete? Nemusíte ty mé povídky přece číst. Ale upozorňuji vás, že na internetu je čte pět tisíc hlupáků a Vyškovské noviny mají náklad patnáct tisíc výtisků A nechejte toho! Napište také něco, ať víme co jste zač.
Zorka Horká
4.5.2019 09:28
Dneska jsem znova o téhle povídce popřemýšlela. Františku, tys to znesvěcení možná nepochopil. To bylo boží znamení, ta pos...á modlitebna. Na Barboru se vykašlat a jít v ústrety dnům příštím. Barbor je jak naseto :-) :-) :-)
Růžena Kuželková
3.5.2019 06:07
Pane Františku.dík za příjemné ráno,hned svět vypadá přívětivě,doufám,že nás nenecháte dlouho čekat na další příjemné čtení.Jen víc a houšť
František MENDLÍK
2.5.2019 21:28
Zuzanko vy jste byla u toho. Vyhrabal jsem zcela první povídky z roku 2012. Předpokládám, že za sedm let už je nikdo nepamatuje. No a protože vyšly i ve Vyškovských novinách, tam jsou ilustrovány.
Zuzana Pivcová
2.5.2019 20:21
Já jsem si, Františku, připomněla Vaše začátky zde. Ještě si to dost pamatuji. Jen bych k Vašim článkům občas potřebovala dodat titulní obrázky. Někdy se ze všeobecných fotodatabází těžko vybírají.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci