Foto: autorka
Tip na výlet: Oltářík a Lipská hora
7. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Rys
11.5.2019 07:46
Zdravím Vás Alenko,
To je škoda, že jste to vzdala, protože z vrcholu je opravdu nádherný rozhled. Již několik let tam pravidelně chodíme v různých ročních obdobích. Je to nádhera…stojí to za tu námahu.
Alena Tollarová
9.5.2019 20:53
Děkuji vám, že jste se se mnou prošli. Na Ostrém jsem byla včera a tentokrát se baterie nevybila, takže brzy budeme v putování pokračovat.
Zdenka Jírová
9.5.2019 00:10
Hezky jste to popsala,v duchu jsem šla s vámi,dokonce jsem ve zmíněném Kocourově několikrát byla . Známí tam koupili polozřícenou chalupu a hezky ji zrestaurovali. Také jsme tehdy měli o nějakou zájem, prodával je národní výbor, ale mezitím přišel rok 1968 a už jsme měli jiné starosti.
Jaroslava Handlová
8.5.2019 12:26
Bezva počtení i prohlížení pěkných fotek s popisy mi proměnily dnešní den v ještě víc sváteční. Paráda, snad se brzy na některý z těch malebných kopečků taky již konečně vydám. Děkuji Ti za skvělou dokumentaci.
Alena Vávrová
8.5.2019 00:32
Ali, četla jsem to 2x jen v náhledu. Nepřestávám žasnout nad tím, jaké štreky dáváš úplně sama. Skončit někde pod vrcholem, to je smůla a pech, mně se to stalo asi naposledy v životě na Radhošti v tom lijáku. Opět krásný výlet, článek a fotky, dík.
Elena Valeriánová
7.5.2019 22:47
Aleno, já tě normálně vidím, jak šlapeš po té klikaté silničce. Sama s batůžkem a cože to máš v ruce? Že se ptám, foťák přece. Jsem ráda, že jsi měla tolik rozumu a Lipskou horu vzdala. Zlomenina bolí jako čert, věř mi. V tom tvém kraji je spousta pěkných a libozvučných místopisných názvů, vzpomínám si, jak jsem nad nimi jásala. Krásné putování a fotečky jedna báseň. To značení šipkami mě musíš naučit.
Eva Mužíková
7.5.2019 21:10
Alenko, já snad špatně vidím. Ty jsi také pomyslela na bezpečnost?? Opět hezké putování a fotky nemají chybu. Ta srnka se Ti povedla.
Soňa Prachfeldová
7.5.2019 19:03
Dobrá trasa, od nás jezdí autobus s koly, tak bych se nechala vyvézt alespoˇn nad Kostomlaty a pak bych si zajezdila. Až to vyjde a nebude taková zima.
Věra Zajíčková
7.5.2019 17:37
Zrovna včera jsem si dala cyklovýlet z Lovosice na Ostrý,sice byla dost zima a foukalo,ale také byly krásné výhledy,chtěla jsem nafotit a dát sem konečně příspěvek,ale došly baterie-teda to jsem měla vztek.Při návratu zastávka v penzionu v Kocourově na borůvkové lívance.Na Oltáříku jsem byla před týdnem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci