Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Alena Švancarová
						4.2.2022 23:50
						kRÁSNÉ.....

Květuše Pinkasová
						3.8.2019 22:23
						Opožděně, jako skoro vše, jsem si našla až dnes a nemohu se odtrhnout. Vidíš toho hodně, jsi bohatá, štědrá a my jsme šťastní. 

Hana Rypáčková
						25.6.2019 22:41
						Moc hezké...

Libuše Křapová
						25.6.2019 22:01
						Evi, tvé kytičky jsou nádherné, i když neznáme jejich jméno a příjmení :-) A o básničce ani nemluvím, ty máš prostě vtip :-)

Jana Šenbergerová
						24.6.2019 22:32
						Evi, o těch se mi bude dneska určitě zdát. To bude hezký sen. :-)

Lenka Hudečková
						24.6.2019 19:13
						Evi, jak jsem Ti už psala, krásné květiny i básnička, samozřejmě i další fota :-)

Alena Vávrová
						24.6.2019 16:46
						Evi, máš to ve vzkazech, ale neznám např. to fial. kvítí č. fota 007...

Věra Ježková
						24.6.2019 16:17
						Evi, potěšila jsem se velmi. Díky. :-)

Jarmila Nedvídková
						24.6.2019 15:54
						Evi manžel si nedávno stáhnul do mobilu a tabletu program na určování rostlin. Funguje to nádherně.  Je to přes operační systém Android. A funguje to tak, že se vyfotí rostlinu a systém nalezne co to , jak se to jmenuje česky i latinsky.  Jmenuje se to ...PlantNet....určování rostlin. plantnet-project,org   Snad bude můj příspěvek k užitku. 

Jarmila Nedvídková
						24.6.2019 15:30
						 Aj Evička pilná to včelička.  Nožky po krajině ji kmitají,  ručky snímky jako medík sbírají. Pak na podnose i.60  skví se báseň,  fotografií  krása, až mé oko i člověk jásá a děkuje.... 

Načíst starší příspěvky