Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Zdenka Jírová
						6.7.2019 00:01
						Přikláním se k názoru, že jde o Krkonošský mramor nebo o jantar.

Věra Ježková
						5.7.2019 19:52
						Tipovala jsem nějakou zelnou polévku, neopisuji.

Marcela Pivcová
						5.7.2019 19:43
						Podívala jsem se na obrázek, tipla jsem si, co to zřejmě bude, a potom si teprve prohlédla předchozí tipy. Ano, je to mé oblíbené krkonošské jídlo.

Vladislava Dejmková
						5.7.2019 19:31
						Také bych si tipla to krkonošské kyselo, I když já do něj dávám vejce smažená a to tady nejsou.

Elena Valeriánová
						5.7.2019 17:16
						Segedínský guláš, co jsme měli první den k večeři? Ale líbil by se mi ten vyleštěný mramor. To bude překvapení :-)

Jitka Caklová
						5.7.2019 13:10
						Podle vajíček, co tam plavou, je to Krkonošské kyselo z kvásku.

Dana Puchalská
						5.7.2019 13:00
						Vypadá to jako nějaká hmota buď ze dřeva nebo špatně rozvařená jablka. Fakt nemám tušení. Už se těším na odhalení. 

Jana Kollinová
						5.7.2019 12:59
						Když si prohlížím titulní fotografii, tak bych řekla, že jde o obyčejnou zelňačku bez klobásky a papriky, ale kdo by do KRNAP tahal zelňačku, aby překvapil účastníky setkání i60? Vyloučila bych i Krkonošský mramor, protože barva "zelňačky" z  hádanky by se asi nikomu nelíbila jako obklad  koupelny nebo vstupní haly. Já si myslím, že někdo z účastníků setkání vybalil krabičku s jablečnou dření s pudinkem. :-)

Libor Farský
						5.7.2019 12:55
						Netuším ...

Anna Potůčková
						5.7.2019 11:51
						Sice napovídající fotku mám také na svém snímku, ale moc mně nenapovídá. Tak se nechám překvapit, co z toho vyleze! 

Načíst starší příspěvky