Foto: autor
Pravidelná nedělní přátelská setkání s tancem v Praze
22. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.10.2019 19:33
Tak to já bych se ráda zúčastnila, ale.... Liberec je sakra trochu z ruky...tak hezkou zábavu...
Roman Procházka
22.10.2019 19:02
Zuzko, nejde o to povinně tančit. Jde o to se sejit, v klidu si povidat a třeba poslouchat známé pisně. chvíle v příjemném prostředí... ale...je to na každém jen, jak se rozhodne... dojdi a uvidiš...
Zuzana Pivcová
22.10.2019 18:55
Tancovala jsem moc ráda, i když na počátku, v tanečních, ne. Jenže dnes bohužel na to nemám dech, což mě dost mrzí. Jít jen na ploužáky nemá cenu. Ale vy dva si to užijete, jste skvělí tanečníci, pamatuji si z Doks. :-D
Roman Procházka
22.10.2019 18:43
Tak pojď v neděli s náma, Dani. Zaplatíš 150 Kč, a dostaneš voucher na 5 dalších nedělí zadarmo. Je to živá kapela Elán revival, známé písničky. Od 17 h. otevřeno od 16,45. My jdeme. co doma...
Dana Puchalská
22.10.2019 18:07
Romane,perfektní pozvánka. Ano, měli nechat vytisknout a vylepšit víc plakátů. Tsk ať se vás tam sejde hodně tanečnic i tanečníků.
Naděžda Špásová
22.10.2019 13:21
Romane, to by bylo, aby jste s Helou něco neobjevili. Tak si to hezky užijte, třeba se k vám pražští přidají. Může to být bezva zábava. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci