Zamyšlení v adventním čase
4. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
17.12.2019 19:17
Paní Hano,moc krásně a pravdivě jste to napsala Zamyšlení v adventním čase.Děkuji Vám a přeji Vám tolik potřebného zdravíčka,ale ne jenom Vám,ale všem čtoucím Vaše krásné zamyšlení.Zamysleme se a rozjímejte s čistou a klidnou myslí !!!!
Hana Nováková
9.12.2019 10:06
Vám všem, kteří se v adventním čase na chvíli zastavili nad mým článkem, patří můj dík.
Jan Zelenka
7.12.2019 13:02
Krásné zhodnocení plynoucího času i tohoto webu. I já se připojuji k ostatním s přáním pohodových Vánoc a stejně tak pohodového Nového roku.a
Jaroslava Handlová
6.12.2019 12:51
Ať mír v duši Vás každým ránem provází, stejně jako v písničce K. Gotta, na kterou jste dala v závěru zamyšlení svůj odkaz. Děkuji
Marie Ženatová
6.12.2019 09:59
Díky moc za hezké adventní rozjímání. Já jsem byla včera v našem městě v Domově důchodců na návštěvě u mých čtyřech známých, které jsou bohužel v této době ležáky. Donesla jsem jim nějaké vánoční cukroví, ale ony všechny měly radost hlavně z mojí přítomnosti, z popovídání a vzpomínek na společné zážitky. Také jsem byla za jednou mojí spolužačkou, ovšem jí jsem nemohla ani to cukroví dát, že už je není schopná spolknout - stále spala. Na mojí otázku, co jí vlastně je - jsem dostala jen udivenou odpověď mladší zdravotní sestry - to je přece stáří... V tomto zařízení jsem si včera pobyla delší dobu a když jsem odcházela mrazivým dnem domů, tak mi tekly slzy, za které jsem se vůbec nestyděla. A musím přiznat, že mi bylo ještě dlouho smutno z toho, jak se ze zdravého, činorodého, soběstačného člověka nějakým úrazem nebo náhlou nemocí stane "ležák..."
Při svém odchodu jsem všem těmto mým laskavým známým přála také pokojný Advent i Vánoce. A po přečtení tohoto hezkého článku Vám všem i já přeji pokojný Advent i Vánoce. Ale právě dnes vidím nejvíc, jak je úplně jednoduché sedět u počítače u tohoto nádherného webu, kde většinou všichni účastníci znají ta čtyři kouzelná slovíčka, ale hlavně nejvíc to slovo "zdravíčko..."
Soňa Prachfeldová
6.12.2019 07:58
Milé adventní rozjímání, ano jsme lidé různých povah a smýšlení, mládí se teprve hledá v sobě i v životě, střední věk je zaneprázdněn prací, kariérou, výchovou dětí. Náš věk už nám dovolí rozjímání, úvahy, vychutnání si i maličkosti. Už víme, Jak chutnají radosti i žalosti, jak málo stačí , aby naše svíčka zhasla. Tak si ten plamínek opatrujte a budme oporou jak sobě, tak nejbližším i přátelům. Jak se říká, pomáhej druhým, pomůžeš i sobě. Krásný pokojný Advent přeji všem .
Jitka Caklová
4.12.2019 22:21
Tak jako slunce svítí stejnou měrou dobrákům i grázlům, stejně jako déšť i rosa nedává vláhu jen ušlechtilým rostlinám, ale dává ji i plevelům, tak i láska patří všem bez rozdílu. Nikdy mě nebudou všichni milovat, přesto nemám potřebu proti komukoliv vznášet soudy. Nejsem Bůh, ten dědoušek na obláčku, který rozhoduje, kdo bude konat dobro a kdo zlo. To si musí rozhodnout každý sám za sebe. Krásný adventní čas, Vánoční svátky plné pohody a lásky a krásné bytí po celý rok 2020 přeji úplně všem.
Marie Seitlová
4.12.2019 21:31
Zajímavé zamyšlení, líbí se mi a je pravdivé. Děkuji za přání a i já vám přeji pěkný advent i Vánoce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci