Foto: archiv autorky
Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Příchod spisovatele
7. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
8.12.2019 09:20
To si myslím, že najít spřízněnou duši je to nejlepší, co může člověka potkat...
Soňa Prachfeldová
8.12.2019 09:02
To mám radost, že diky icku je zde nové přátelství , dva lidé se zájmem o literaturu i j. obohacují tento portál.
Věra Ježková
8.12.2019 08:47
Moc vám děkuji. Jan Z. si vaše kladné ohlasy jistě zaslouží. Jendo, a tobě děkuji nejen za odbornou spolupráci, ale i za hezké kamarádství. :-)
Jana Kollinová
7.12.2019 19:11
Je skvělé, že navázali spolupráci a přátelství dva lidé, kteří měli to štěstí, že se poznali prostřednictvím portálu i60 a našli společnou řeč. Věrko, moc se těším, že s Janem budete prezentovat "ochutnávku" alespoň části některého z vašich společných projektů. Tvůrčích dvojic nebo skupin je zde určitě více. Nejznámější všem čtenářům je tvůrčí dvojice Zuzana Pivcová a hudební skladatel pan Muller, který již několik Zuzaniných básní zhudebnil a je i jejich interpretem se zajímavých hlasem. Zdá se, že se máme ještě na co těšit. :-)
Libuše Křapová
7.12.2019 18:47
Věrko, souhlasím :-) Já na Janově webu byla jen krátce, ale také si jeho příspěvků hodně cením :-)
Zuzana Pivcová
7.12.2019 18:37
Tak to vyhlášené téma začíná skutečně zajímavě. :-D Ano, věřím tomu, že díky portálu se spřátelí ještě mnoho lidí se stejnými zájmy nebo obdobného založení. Tvorba vás obou je nepřehlédnutelná a znamená pro portál obohacení.
Zdenka Soukupová
7.12.2019 17:14
Věro, Jene, přeju vám krásnou spolupráci i kamarádství. Jene, vaše články taky moc ráda čtu.
Jan Zelenka
7.12.2019 15:43
Tedy, Věrko, co ti mám k tomu napsat? Že to trochu přeháníš, že kafe v kavárně bylo dobré a že naše odborná spolupráce funguje. Díky za ni i za tento článek.
Jana Šenbergerová
7.12.2019 14:46
Krásný zážitek, Věrko. V tomhle ohledu vnímám íčko jako naprosto výjimečný fenomén. Kdo opravdu chce, najde si na něm, co je mu blízké. Lidí a možností je tu víc než dost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci