Ilustrační foto: ingimage.com
A co si tak uvařit něco dobrého z králíka?
2. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
3.1.2020 15:28
Patřím k těm, kteř mají králičí maso rádi. Dala bych si toho s citronem. Občas mám možnost koupit králíka z domácího chovu.
Jana Kollinová
3.1.2020 11:39
Králíka nepozřu, stejně tak skopové maso. Z mého jídelníčku postupně mizí i kuřecí, vařím jen pro Čikinu. Výjimečně koupím ryby, ale o jejich čerstvosti pochybuji již v okamžiku koupě. Mnohdy jsou zpestřením stravy mého psa.
Věra Ježková
3.1.2020 10:25
Danko, to bych ho musela jíst sama. Karel ho odmítá s tím, že se ho v dětství přejedl. Tak si ho dám tak jednou za rok v restauraci.
Miluše Hasenohrlová
2.1.2020 22:26
Všechny recepty vypadají "mňamózně".Králíky chováme, ale manžel preferuje pouze maso,kmín a sůl. :-(
Květa Řičánková
2.1.2020 21:15
Také jsme chovali králíky,mladší dcera jedla jen přední nohy. Aby byla změna tak jsem jednou koupila kuře. Při obědě si přála obě přední nohy,tak mívala z kuřete křídla.Dělala jsem na hodně způsobů,dokonce i šunku.
Marie Seitlová
2.1.2020 16:20
Králíka mám ráda, kdysi jsme je doma chovali. Byla to mńamka. Nyní již jen kupovaného a to není ono.
Zuzana Pivcová
2.1.2020 16:01
Vím, že v létě v Týně, když náš pan "kastelán" choval králíky, dávaly jsme kousíček ochutnat i kočce Naděnce, ta byla labužnice. :-D Já to narozdíl od ní nedokážu tak ocenit. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci