Ilustrační foto: pinterest.com
2020 je rokem Kovové krysy
20. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
20.1.2020 18:08
Přestože nepatřím k lidem soutěživým ve smyslu být lepší než někdo jiný, ani ke ctižádostivým, dočetla jsem se, že pro mé znamení Kance je rok 2020 ve znamení Kovové krysy rokem s příznivými Hvězdami. Ta první, zvaná Květ Broskvoně přináší přízeň od mně blízkých lidí, druhá pak, s názvem Slunce, slibuje pomoc a podporu převážně od mužů. Jarmilo, díky tobě jsem si to ujasnila. Kanec = Vepř. Když jsem se poprvé dověděla, že jsem se narodila v tomto znamení, nesla jsem to celkem nelibě, ale čím jsem starší, tím víc se mi líbí. :-) Všem znamením, nejen Kovové Kryse přeji takový rok, jaký jim bude nejvíce vyhovovat nejen pro jejich spokojenost, ale i schopnost pracovat na sobě. :-)
Dana Puchalská
20.1.2020 16:35
Jdu nastudovat onen čínský horoskop. Jsem na to víc než zvědavá. Díky za článek.
Naděžda Špásová
20.1.2020 15:43
Horoskop už jsem si přečetla jsem had a zadaná, takže nic. Navíc nejsem ročník 1960.
Hana Nováková
20.1.2020 13:32
zajímavý článek o čínské astrologii, já jsem od narození lev - spíš lvice, no dnes už je to jen v mém znaku, ale v mládí jsem to dokonale splňovala
Zdenka Soukupová
20.1.2020 13:15
Nejsem ročník 1960, tak asi nejsem ani kovová krysa. I tak jsem optimista a doufám, že bude letos dobrý rok. Přeju to všem.
Anna Potůčková
20.1.2020 11:22
Čtu horoskopy, čtu je ráda, ale nějak jim nevěřím a pokud něco vyjde, tak to vnímám spíše jako náhodu. Jinak v r.1960 se narodil můj manžel. A že by hromadil se nedá vůbec říci. Spíše naopak, když něco koupím, tak má průpovídku, že zase přibude zbytečnost :-)
Věra Ježková
20.1.2020 11:17
Jarmilko, podle méně komplikovaného čínského horoskopu jsem kůň, což na mě téměř vůbec nesedí. Jiné ale dost, třeba indiánský, keltský nebo cikánský. A náš běžný rovněž. Samozřejmě je třeba brát vše s rezervou; bláboly v podobě denních horoskopů nečtu. Díky za zajímavý článek. :-)
Zuzana Pivcová
20.1.2020 09:34
Horoskopy obecně mám ráda, nemyslím takové ty obecné z bulváru. Změny a rozboření starých struktur, aby nezůstal kámen na kameni, se dá chápat tak i tak. Tak si budeme přát, aby to byly změny pozitivní, k čemuž může přispět každý z nás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci