Foto: autorka a T. Špásová
Odpolední pohoda
5. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
5.3.2020 14:17
To musela být opravdu pohoda.A na fotografování bylo príma počasí.Moc děkuji
Růžena Kuželková
5.3.2020 13:47
Moc hezké fotky v těch končinách jsem nikdy nebyla a proto se ráda podívám,vždyť Česko má tolik zajímavých míst,k čemu cizina,když lidé neznají svou zem.Děkuji a "houšť a větší kapky"
Jana Hošková
5.3.2020 12:39
Hezký článek, Naďo, i hezké fotky mého rodného kraje ! Jako bych tamtudy procházela sama... :-)) Děkuji !
Věra Ježková
5.3.2020 11:59
Naďo, coby členka tvého fanklubu ti děkuji za krásné fotky. Nenechávejme se odradit někdy menším zájmem čtenářů, komentujících či hvězdičkujících. Na fakultě nám s nadsázkou říkali, když jsme si stěžovali při praxi na malou pozornost žáků při vyučování, že i pro jednoho to stojí zato. :-)
Eva Mužíková
5.3.2020 11:15
Už se těším, až se do toho Tvého kraje podívám. Zase zajímavé záběry, foť a piš dál... Také mám ráda, když jsou u fotek popisky, ale to jde jen u menšího množství fotek, znám kolik to stojí času.. Díky Nadičko
Zuzana Pivcová
5.3.2020 09:47
Tvé vycházky jsou, Naďo, vždy hezké a takové poklidné, což třeba zrovna já potřebuji. Jen nevím, z čeho jsi usoudila, že je o ně ze strany čtenářů málo zájem?? Podle přečtení nebo podle komentářů? Tak třeba básně jsou přitažlivé jen pro poměrně úzký okruh čtenářů (už tu mám svou známou klientelu:-D), ale to nevadí.
Hana Nováková
5.3.2020 09:08
Opravdu pohoda, máte tam krásný kraj, který jste hezky zfotila. Jen bych uvítala více popisů k fotografiím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci