Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Soňa Prachfeldová
						12.4.2020 12:37
						Děkuji přátelé, ať žije příroda a my v ní  a s ní !

Jan Zelenka
						12.4.2020 11:08
						Hlaváček jarní jsme obdivoval pokaždé, když jsme s otcem lezli na třebenický Košťálov. Býval chráněnou rostlinou. Nevím, jak je tomu dnes. Moc pěkná fotogalerie, Soňo!

Naděžda Špásová
						11.4.2020 13:21
						Soni, to je krásná příroda, Hostomice mi něco říkají, ale zaboha si nevzpomenu co. Už jsem tam určitě byla. Fotky jsou super. :-)

Jana Šenbergerová
						10.4.2020 23:57
						Díky, Soňo, miluji místa, na kterých ve velkém kvete jeden nebo více druhů rostlin. Např. sněženková, bledulová, sasanková, fialková, konvalinková, s medvědím česnekem, narcisy, orchidejemi, koniklecem, a teď dokonce i hlaváčkové.

Eva Mužíková
						10.4.2020 23:14
						Ráda jsem se s Tebou toulala, to focení proti slunci je pro Tebe tipické. Umíš.

Soňa Prachfeldová
						10.4.2020 21:47
						Děkuji, moc ráda se s vámi o tu krásu alespoň takhle podělím

Irena Mertová
						10.4.2020 18:44
						Krásné fotky, díky za procházku :-)

Věra Ježková
						10.4.2020 18:23
						Soňo, děkuju. :-)

Jitka Hašková
						10.4.2020 15:31
						Děkuji za krásnou procházku v přírodě, alespoň na fotkách, když nemohu nikam daleko.

Alena Tollarová
						10.4.2020 15:13
						Tam jich je ... krása! Já už bych někam jela, až bych plakala. Na Oblík, Číčov ... U nás je hlaváčková stráň hned ve vedlejší vesnici, v Klenči. Rozsahem není velká, ale taky je to pěkné podívání. 

Načíst starší příspěvky