foto: autorka
Převlečené stromy
1. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
2.5.2020 09:00
Také fotím stromy, ale tak pěkný úlovek jako máte na úvodní straně se mi nepovedl
Soňa Prachfeldová
2.5.2020 07:30
Také s těmi stromy mluvím, dívám se do korun, až se mi točí hlava. Krásné Eliško.
Eva Mužíková
1.5.2020 22:38
Eliško, to je bomba, to se Ti moooc povedlo. Stromy jsou úžasné objekty , jen se umět dívat...
Alena Vávrová
1.5.2020 21:22
Eliško, prima, také bych asi dala do kupy podobnou sbírečku. Ale ještě jsem svůj fotoarchiv do důsledku neprobrala. Palcuji, fantazii se meze nekladou.
Eliška Murasová
1.5.2020 19:30
Moc děkuju za vaše milé komentáře. Už jsem měla v plánu delší dobu, ale nechtělo se mi dohledávat fotky, až teď byl na to čas.
Alena Tollarová
1.5.2020 18:44
Eliško, to je úžasná sbírka. Stromy mám taky moc ráda a snažím se na ně dívat i tak nějak ne vcelku, ale hledat zajímavé detaily. Ale tolik co jich máš Ty, to opravdu nemám. Paráda! :)
Martina Růžičková
1.5.2020 17:46
Líbí se mi jak fotky, tak názvy, které jste některým stromovým tvarům dala. Vododřev oderský a dlouhopes lesní jsou úžasní :-)!
Naděžda Špásová
1.5.2020 16:59
Eliško, to jsou parádní fotky, vidíš, chodíme kolem nich a někdy tu krásu nevidíme, viď. Stromy jsou taky můj oblíbený objekt k focení. Moc se ti to povedlo. (◕ᴗ◕✿)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci