Marie Bartošová
16.6.2020 00:54
V HK jsem studovala, celý život tam vyučovala na UHK, dojížděla jsem dlouho z Pardubic, a posledních 10 let jsem tam už i bydlela. Je to opravdu krásné město, mám tam mnoho známých a přátel. Důchod sice trávím na venkově, ale HK mám v srdci stále. Je to nejen urbanistický skvost už za 1.republiky zvaný ,,Salon republiky, ale i město lidí a pro lidi. Označován jako město cyklistů byl už v dobách, kdy jinde o cyklostezkách teprve snili. Kulturních zařízení a akcí je zde tolik, že by paní Dejmková musela napsat další obsáhlý článek, aby je jen vyjmenovala :-). Děkuji za uvedené informace ( o těch novějších rekreačních zařízeních už jsem přehled neměla), článek se mi moc líbí, oceňuji jeho věcnost, obsažnost a přehlednost i pěkné fotografie.
Eva Haltufová
3.6.2020 19:56
Hradec Králové je opravdu hezké město a myslím, že po přečtení Vašeho článku jej mnozí navštíví. Co se týká výletů po okolí, určitě také stojí za prohlídku město Chlumec nad Cidlinou, kde se nachází zámek Karlova Koruna, muzeum Loreta a krásně vybudované koupaliště, kde se můžete také ubytovat v chatkách a kde se v létě pravidelně konají různé koncerty. Za návštěvu stojí také nedaleký Hrádek u Nechanic a Nový Bydžov, který také stojí za zastávení.
Věra Lišková
23.5.2020 13:16
Pozvánka do Hradce je lákavá a dobře se četla. V článku je přehledně uvedené vše, od historie města počínaje až po možnosti koupání a rekreace. Až se přestaneme bát cestovat, jistě mnoho lidí inspiruje k návštěvě tohoto kraje.
Martina Růžičková
12.5.2020 20:30
Dala jste si s článkem o vašem městě a jeho okolí opravdu práci a napsala pro nás krásnou pozvánku. Díky :-)
Vladislava Dejmková
12.5.2020 18:27
Je mi také lito, ze článek nebyl zveřejněn na titulní straně a po dvou dnech "zmizel" v propadlišti. Dal mi dost práce a měla jsem pocit, že není zas tak špatný a že může lidem něco říct. Snažila jsem se to řešit s redakcí, ale neuspěla jsem. Tak se s tím musím vyrovnat a nejspíš se už o nic podobného nepokoušet.
Soňa Prachfeldová
12.5.2020 06:11
Krásná pozvánka, jen jsem projížděla ke Stříbrnému rybníku, měli jsme tam výstavu chodských psů, vycházky byly příjemné všude zeleň.
Dana Puchalská
11.5.2020 08:37
Vlaďko, krásně jsi nám popsala svoje město. Je nádherné. Byla jsem tam jen na chvíli před pár lety a moc se mi tam líbilo. A Tvoje pozvánka na strávení dovolené je vynikající. Mám ráda města, kterými protékají řeky. Děkuji.
Jan Zelenka
10.5.2020 23:08
Přímo Hradec moc neznám, ale na ostatních místech, která zmiňujete, jsme ještě se ženou byli. Hodně jsme cestovali a nejen po cizině. Po Česku a Slovensku jsme najezdili tisíce kilometrů. Máme krásnou zem.
Alena Tollarová
10.5.2020 23:00
Parádní pozvánka na dovolenou, děkuji :)
Alena Vávrová
10.5.2020 20:31
Hradec Králové a celý Vč kraj mám moc ráda. Je to město a kraj mých prarodičů a rodičů (otec v Hradci studoval) a také rodiště mého manžela. Byli jsme tam spolu velmi často. I na tu Bílou věž jsem vylezla . V poslední době jsem bohužel většinou také jen projížděla...
Načíst starší příspěvky