FOTO: autorka
Fotoreportáž: Když rozkvete jaro
1. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Drob
9.6.2020 17:11
Maru, krásné, je vidět, že se kytkám věnuješ a ony se ti odměňují krásnými květy.
Alena Vávrová
5.6.2020 15:36
Takže ty růžové a bělavé květy před lupinou jsou třemdava. V přírodě vzácný (viz též dnešní FD Al. Tol.), ale u nás původní druh a překvapivě se dá opatřit i v zahradnictví v růž. a bílé formě.
Marie Měchurová
5.6.2020 09:22
Děkuju všem, že jste mrkli na můj článek. Doplnila jsem si vzdělání dalšími názvy kytek. Evi M. - budu si to pamatovat a až bude někdy někde nějaké setkání, tak ti odkopek pryšce přivezu.
Eva Mužíková
3.6.2020 21:48
Maruško, jsme na tom stejně. Kytičky pěstuji, ale názvy mi také moc neříkají. Krasné fotky, díky za ně. Pryšec jsem kdysi měla, nyní jej marně sháním.
Jan Zelenka
3.6.2020 00:59
Krásné fotky. Ale rozhodně na mě nechtějte názvy. Ani české, tím méně latinské. V kytkách jsem naprostý laik.
Martina Růžičková
2.6.2020 19:27
Příroda je kouzelnice a vy moc dobrá fotografka! Parádní pokoukání :-)
Alena Vávrová
2.6.2020 18:15
Barevná krása, až oči přechází. Obrázek s názvem fuchsie by mohla být podle poupat spíše plnokvětá balzamína (lat. impatiens). Co se mi nepodařilo nalézt, jsou ty růž. a bělavé květy před lupinou. Zkusím se poradit s odbornicí - dcerou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci