Foto: autorka
Jsem věčný optimista
29. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
29.9.2020 11:04
Článek mě přinutil k zamyšlení a zastavení. Úvodní fotkou jsem přímo fascinovaná. Děkuju.
Hana Nováková
29.9.2020 10:36
Soni, tiše závidím a jak píše Věrka, naučit se to nedá. Já kdysi také bývala povahou spíš optimista a snažila jsem se okolí dostat z pesimismu. Ale pak přišel zdravotní zlom a je to úplně jinak. A vrátit se do optimismu už nejde a to ať se snažím jak to jde. Občas už to i vzdávám v mém věku. Krásné snímky, vyzařuje z nich ta pohoda, optimismus
Irena Mertová
29.9.2020 10:27
Soňo, to je fajn, že máš takový dar prožívání. I na tvých hezkých fotkách je to znát... :-)
Eva Mužíková
29.9.2020 09:55
Soni, málo lidí dokáže tak hezky napsat takovéto a jemu podobné vyznání. I já prožívám chvíle štěstí. Ať již při toulání ve sluncem prozářeném lese, či při ranním pohledu na sýkorky a jinou ptačí havěť hodující u krmítek na balkoně. Nebo při procházkách s pejsky z útulku, při česání jejich kožíšků a při čtení informací a prohlížení fotek z jejich nového domova. Ale tak citlivě a moudře jako Ty, bych to napsat nedokázala. Děkuji Ti, Bertice
Marie Ženatová
29.9.2020 09:46
Díky moc za moudrá a milá slova k ranní pohodě i za optimistické fotečky *
Věra Ježková
29.9.2020 09:41
Soňo, to je krásné. Já bohužel nemám to štěstí být věčný optimista. Naučit se to nedá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci