Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Anna Čípová
						17.10.2020 19:17
						Děkuji za milé komentáře. Jsem ráda, že se vám Velké Karlovice líbí. Obec se stále zvelebuje a příroda kolem ní je krásná, Těm, co se tam chtějí podívat, přeji příjemné toulání. A na jaře tam kvetou orchideje. Jani, hotel Tatra se hodně změnil,

Martina Růžičková
						16.10.2020 20:53
						Parádní fotoreportáž z nádherného kraje. Prohlídku fotografií jsem si moc užila. Díky :-)

Daniela Řeřichová
						16.10.2020 14:28
						Děkuji za pěknou vycházku, byli jsme ve V.K. několikrát, ale tak nádherné fotografie nemám. Čiší z nich Váš vztah k tomuto kraji.

Soňa Prachfeldová
						16.10.2020 08:14
						⁰obdivuji tuto krajinu, fotky mluvit samy za sebe.

Jaroslava Handlová
						15.10.2020 20:24
						Aničko, s radostí jsem se nechala unést díky Tvým fotkám do krásné valašské dědiny. Děkuji.

Eliška Murasová
						15.10.2020 20:18
						Aničko, lákavá pozvánka na výlet. Příští rok tam určitě zajedem, už jsem informovala mého muže, souhlasil.

Irena Drob
						15.10.2020 19:57
						Až letos jsem se dostala ažna konec údolí Pluskovce, byla jsem mile překvapena, jak se údolí od mého mládí změnilo.

Jitka Hašková
						15.10.2020 19:04
						Děkuji za přiblížení Velkých Karlovic. Kdysi jsem měla kolegyni v práci odtamtud, ale nikdy jsem tam nebyla. Ona už tam tenkrát neměla žádné příbuzné.

Naděžda Špásová
						15.10.2020 18:53
						Aničko, nejdříve se omlouvám za ty pitomé hvězdičky, dávám si na to pozor, ale asi ne dost. Ve Velkých Karlovicích je to asi moc hezké, soudě dle fotek. :-) *******

František Matoušek
						15.10.2020 16:58
						Na Valašsku jsem nikdy nebyl. Děkuji za pozvánku do krásných míst naší vlasti. Vím, že už se tam v mém věku nepodívám, o to víc děkuji. Musí tam být nádherně. 

Načíst starší příspěvky