FOTO: Jaroslava Handlová
Od Doubravky do Karlína
17. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
17.10.2020 17:03
Děkuji vám všem /// Jano, máš pravdu, akát se rychle rozrůstá, jak plevel. Ale květy má hezké. /// Vlaďko, třeba se Ti poštěstí se tam někdy vydat. Vzpomínám, jak hezky jsi nás provedla v srpnu Hradcem Kr. /// Jendo, s tím materiálem máš pravdu. Myslím, že někde bylo napsáno, že by měla vydržet jen asi 20 let. /// Ali, něco podobného mě taky napadlo právě, když jsem četla o "Tvé" Růžence. /// Zuzko, předpokládala jsem, že pro Tebe nebude ten unikát v Karlíně ničím novým, zejména proto, že Tvoje "pracovní" Invalidovna byla (a je) blízko. Tvoji nedůvěru k rozhledně z popsaného důvodu chápu. ///Naďo, Eliško, Danielo i Františku vám všem také děkuji. Eliško, vzpomínám na ostravskou Katedrálu, kam jsi nás zavedla spolu s Dankou O. To bylo sice úplně jiné, ale taky nádhera!
Věra Ježková
17.10.2020 16:37
Jarko, název článku mě zaujal. Na Doubravce jsem byla: https://www.i60.cz/clanek/diskuze/20062/reportaz-z-rozhledny?lang=1&do=articleDiscussion-loadMore . Karlín mám přes řeku. Hezké fotky, hlavně z kostela. :-)
František Matoušek
17.10.2020 16:03
Hezký článek, hezké fotky nejen z Doubravky, ale i interiéru kostela sv.Cyrila a Metoděje v Karlíně.
Jaroslava Handlová
17.10.2020 15:41
Jitko, díky za informaci o článku Věry J. Teď jsem ho zpětně dohledala, aniž bych tušila, že mi něco uniklo. Byl publikován 26.6.2018 s názvem Reportáž z rozhledny. Dnes, po přečtení a prohlédnutí Věřiných fotek jsem si uvědomila, že to byla škoda - ale pravidelně od května do září jsem pobývala různě v zahraničí a to mi toho vždy na íčku uteklo mnohem víc, bohužel ani zpětně nestíhám vše přečíst. Jsem ale ráda, že už jste na této Doubravce Jitko s Olinkou byly také.
Daniela Řeřichová
17.10.2020 14:35
Děkuji za zajímavý článek. Originální vzkazy na rozhledně se mi moc líbí - i výhled. Kostel sv. Cyrila a Metoděje v Karlíně je skvostně restaurován a Vaše fotografie to dokládají v plné kráse.
Eliška Murasová
17.10.2020 14:07
Jarko, pěkně popsaný výlet. S tou rozhlednou bych asi taky měla problem, ze stejného důvodu jako Zuzana, a to rozhledny miluju. Kostel nádherný, díky za přiblížení.
Zuzana Pivcová
17.10.2020 13:00
Ještě jsem chtěla napsat, že k rozhledně bych neměla důvěru. Nesnáším mít pod sebou "otevřeno". Díky, Jarko.
Zuzana Pivcová
17.10.2020 12:58
Z Tvých dvou navštívených objektů znám jen ten kostel v Karlíně. Je monumentální. Bývaly před ním i sobotní trhy.
Alena Tollarová
17.10.2020 12:48
Jarko, to je slovo do pranice. Jakmile ten blbej covid odstřelíme, určitě se po Tvých stopách vydám. Mám to tu pěkně s návodem :) A vůbec, mám ráda vyprávěcí výlety o tom, co se nám na nich přihodilo. Měly jste to podobné jako já při výletu na Růženku. Ty dvě rozhledny jsou v něčem podobné, na materiálové, ale tím, že se na jejich stavbě podíleli svými příspěvky místní občané a firmy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci