Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Martina Růžičková
						13.11.2020 19:27
						Moc mě potěšilo, když jsem s mírným zpožděním objevila váš nový veršovaný dialog. Je bezvadný jako vždycky, a proto doufám v další pokračování. 

Věra Ježková
						12.11.2020 22:15
						Také já vám moc děkuji. Jsem ráda, že se vám naše Dopisování líbí. Pro mne je příjemným osvěžením.

Jarmila Komberec Jakubcová
						12.11.2020 21:41
						Milé a vtipné veršování. Dík - je to pohlazení na duši.

Daniela Řeřichová
						12.11.2020 18:40
						Krásné souznění s poezií i vtipem, potěší, povzbudí, pohladí. Těším se na další.

Soňa Prachfeldová
						12.11.2020 18:09
						I na podzim slunko zahřeje, když občas v duši pusto je. A když zabásnime si k tomu, tak hned je nám dobře spolu. 

Eva Mužíková
						12.11.2020 17:13
						Hurá, další milé veršování. To mne stále baví.:)))))

Zuzana Pivcová
						12.11.2020 17:06
						Pro mě jako vždy potěšující paralelní myšlenkový a umělecký proud. Děkuji.

Alena Vávrová
						12.11.2020 16:47
						Skvěle si notujete a dokonce ve verších ;-)), ať vám to vydrží.

Zdenka Soukupová
						12.11.2020 13:56
						Trochu smutné, ale moc krásné a v posledním verši nadějné. Je moc hezké, že jste se potkali a že z toho máme něco i my ostatní. ☺☺☺

Hana Nováková
						12.11.2020 13:19
						Bravo !!!  moc pěkné básnění, vydržte, bude líp a spolu si pak užijete výletů až dost a my se zase budeme těšit na reportáže a fota z nich

Načíst starší příspěvky