Ilustrační foto: pixabay.com
Andělský strom
23. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
25.11.2020 21:27
Je dobře , že existují projekty pomocí potřebným. Také přispívám pro nemocné děti pravvidelne mesicne a příležitostně i jinde. I v obchodech vás požádají o finanční podporu, je toho opravdu hodně. Je dobře, že pomůžeme.
Jaroslav Kolín
25.11.2020 09:37
Ano, problém je tak trochu v tom, že takových projektů je moc. Já si vybral dva a na zbytek musím rezignovat.
Marie Ženatová
25.11.2020 07:50
Díky moc za tento smysluplný projekt...* Ale musím přiznat, že mi chodí do poštovní schránky informace i o jiných dobročinných projektech se žádostí o podporu a do mé adresy na počítači jich přichází také dost. Já to ale víc řeším v současnosti tak, že přispívám těm potřebným ve svém blízkém okolí * - a věříte tomu, že ono se jich zde najde skutečně také hodně...
Hana Nováková
24.11.2020 09:53
Dobrý projekt, ráda bych věřila, že osloví hodně lidí a hlavně těch, kteří mají co rozdávat, protože pořád je to u nás tak, že většinou dávají ti, kteří zas toho moc nemají.
Daniela Řeřichová
23.11.2020 14:09
Paní Marie, děkuji za článek o smysluplném projektu. Určitě si děti z takových rodin zaslouží radost. Moje dcera pracuje jako psychoterapeutka v dětském domově, tak jsem zapojena jinak, ale věřím, že Vaše výzva osloví mnoho citlivých čtenářů.
Zuzana Pivcová
23.11.2020 13:11
Díky, já jsem se někdy zapojila do známé akce Strom splněných přání, to jsou dárky pro děti z dětských domovů, podle toho, o co si napíšou. Toto je pro mě nové.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci