Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jan Zelenka
						25.12.2020 15:28
						Obsah i forma spolu pěkně ladí.

Jitka Chodorová
						20.12.2020 16:15
						Báseň je ostřejší, ale mně se moc líbí. Děkuji.

Dalibor Polanský
						19.12.2020 18:59
						Potěšila mě Vaše milá hodnocení, děkuji Vám za ně.

Dalibor Polanský
						19.12.2020 17:08
						Lenka Kočandrlová: I takto vypadá život. :)

Lenka Kočandrlová
						19.12.2020 15:20
						Fackování---- Létají vzduchem/v mlze mizí/ jejich stíny jsou cizí/ a chudé duchem.    Pak náraz/odlesky od zrcadla/rudá tvář naráz/ vodopád umyvadla.   Klesání na xylolit/ semknuté dlaně/ tak nelze žít/ věčně,uondaně.    Příští jitro v dálkách/citronový závan jen/polétavý prach/ v zárodku je pěstí umlčen. ----- Miluji verše,kytka-lopata,slunce-žblunce a tak.

Eva Mužíková
						19.12.2020 12:10
						Sama zvládnu jen jednoduché rýmovačky, vypovídající o různých zážitcích z mého života. Přesto si ráda přečtu i jiné básně, i když pro mne složitější na pochopení.. Děkuji..

Dalibor Polanský
						18.12.2020 18:45
						Jana Šenbergerová: Proč byste na to neměla. Každý člověk vnímá poezii i když si myslí, že to neumí. A pak to stačí jenom napsat. :)

Jana Šenbergerová
						18.12.2020 18:36
						Krásné. Na tohle já nemám, pohybuji se v jiné tónině.

Vladislava Dejmková
						18.12.2020 17:12
						Zajímavá forma, upoutala mě.

Irena Mertová
						18.12.2020 15:35
						Vaše básně jsou emotivní, zasáhnou...  jako když vidím před sebou obraz :-)

Načíst starší příspěvky