FOTO: Jan Raška
Přejeme všem čtenářkám a čtenářům
hezké prožití vánočních svátků
23. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Jelínková
26.12.2020 16:02
Také se připojuji s přáním krásných svátků všem v redakci a také všem íčkařům. Děkuji též za lidský přístup redaktorů. Přeji také všem do Nového roku hlavně hodně zdraví a aby byl lepší než letošní.
Marie Seitlová
26.12.2020 14:31
Díky redakci za přání a i já se připojují. Přání celému íčku, aby jsem všichni vstoupili do lepšího roku a byli jsme všichni zdraví. Děkuji radakci, že portál je.
Olga Štolbová
26.12.2020 10:29
Díky za přání, i já přeju redakci a celé naší rodině íčkařů krásné svátky a do nového roku štěstí a zdraví, co také jiného. Je mi tady celých osm let s vámi všemi moc dobře. Díky, že jste. ♥ ♥ ♥
Zdenka Soukupová
25.12.2020 13:51
Moc děkuji za možnost být také na tomto portálu. Přeji celé redakci hodně zdraví, dobrou náladu, hodně optimismu (a taky občas trochu trpělivosti s námi íčkaři).
Martina Růžičková
25.12.2020 12:37
Jsem na Íčku necelý rok a stalo se příjemnou součástí mého života. Proto se musím připojit s díky redakci za starání o tento jedinečný portál. Všem redaktorům přeji krásné svátky a zdraví, štěstí a úspěchy v přicházejícím roce.
Květuše Pinkasová
25.12.2020 08:37
Připojuji se s poděkováním a přáníčkem redakci do dalších let. Jsem ráda, že mne Hanka vzala na sraz do Pardubic a většinu z Vás jsem měla včetně vedení možnost poznat osobně a navždy naživo...
Hana Práglová
25.12.2020 08:20
Ani se mi nechce věřit,že už je to 9 let. Jsem zde od zrození portálu. Čas opravdu rychle utíká.
Tak ať je před námi ještě spousta skvělých společně prožitých násobků devíti!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci