Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Zuzana Pivcová
						7.2.2021 09:52
						Myslím, že tohle kvetlo v době mého dětství u Lomnice. A že jsme to tu kdysi řešili. Nezačíná na písmeno U?

Irena Mertová
						7.2.2021 09:49
						Také to vím, měla jsem ho v Braníku na zahrádce. Tady ve Stodůlkách jsem ho nikde neviděla.  Kvetl ještě před sněženkami.

Dana Puchalská
						7.2.2021 09:31
						Ano je to t.....n.

Marie Novotná
						7.2.2021 09:20
						Nechala jsem se,, strhnout  davem". Teď  už  vím, že  foto této kytičky  byl u Hanky  R. 

Martina Růžičková
						7.2.2021 08:34
						Krásná žlutá podívaná na fotkách :-)! Název vím a taky neprozradím. Kdysi jsem kytičku obdivovala za plotem jedné zahrádky a tehdy jsem si zjistila její název.

Libuše Křapová
						7.2.2021 08:32
						Ali, já také nemyslela podběl. Mám ale pocit, že jsi správný název někde uváděla, ale teď opravdu nevím kde. Jak napsala Daniela ... ín :-)

Hana Práglová
						7.2.2021 08:16
						Název vím, nepovím!! Na zahrádce mi zatím nekvete. Ale ve středu mě přivítal osamocený petrklíč.... 

Daniela Řeřichová
						7.2.2021 08:13
						Není to ta...ín?

Alena Tollarová
						7.2.2021 08:11
						Kdepak, hadačky, já jsem se potkala s podbělem, ale tohle podběl není. Vím, ale nepovím. A strašně se tam na tu žlutou krásu potřebuju jet podívat :) 

Marie Novotná
						7.2.2021 07:57
						Ano, ano, poslové jara  vykukují. Alena Tollarová  napověděla těm  co váhají s odpovědí.  :-). 

Načíst starší příspěvky