Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Hana Rypáčková
						9.2.2021 08:54
						Ano, jeden můj talovínek je zase pod sněhem.

Zdenka Žichovská
						9.2.2021 08:51
						Talovín, také mi kvete na zahradě.

Jitka Hašková
						8.2.2021 11:29
						Znám tu kytičku, fotila jsem ji před rokem v Botanické zahradě Na Slupi. Je to talovín zimní, jak už bylo prozrazeno. Tenkrát už tam začínaly kvést i sněženky.

Eva Mužíková
						7.2.2021 22:42
						Také jsem přišla pozdě, je to venku.:(((((

Jana Šenbergerová
						7.2.2021 13:28
						Také jdu pozdě. Panu Kafkovi ale prozradím, že pokud jde o hádanky, dáváme aspoň jeden den šanci všem, aby hádali, hledali, vzpomínali. Tato zimní varianta kvete už v únoru, sotva se na chvíli trochu oteplí. U nás bychom ji marně hledali, i kdyby někde kvetla, protože jsme od noci zase pod sněhem. Díky za ten jarní koberec. :-)

Anna Potůčková
						7.2.2021 13:15
						Tak jsem přišla k hádance pozdě, již je prozrazeno! Neměla jsem dens čas tu být dříve, ale nevadí. Budu hádat příště.....

Karel Kafka
						7.2.2021 12:11
						Já prozradím: jde o talovín zimní.

Elena Valeriánová
						7.2.2021 12:10
						Aleno, ty jsi viděla podběl. Tak toto opravdu podběl není. 

Marie Seitlová
						7.2.2021 12:09
						Také vím a nepovím.

Libuše Heulerová
						7.2.2021 11:27
						Myslím, že to je  - https://www.i60.cz/featured-photo/?page=17&search_params%5Bname%5D=heu&search_params%5Btitle%5D=     Kvete mi na zahrádce.

Načíst starší příspěvky