Foto: autorka
Vzpomínka na Skotsko (1. část - Cesta a Edinburgh)
4. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
4.3.2021 17:35
Paní Martino, musím se přiznat, že jsme s manželem Skotsko dosud nenavštívili, ačkoli jsme tuto cestu už dlouho plánovali. Váš zajímavý článek nám proto přichází vhod a já Vám za něj děkuji, stejně tak za krásné doprovodné fotografie. Těším se na pokračování Vašeho vyprávění.
Dana Puchalská
4.3.2021 16:45
Martino,nechci psát to co psaly íčkařky přede mnou,ale nic jiného mi nezbývá. Protože je to krásný cestopis a jako bonus pro mně jsou nádherné fotografie. Děkuju a už teď se těším na pokračování.
Věra Ježková
4.3.2021 16:35
Martino, paráda. Jsem ráda, že jsi článek připravila. Víš, že cestu jsem vám dobrosrdečně záviděla. :-)
Vladislava Dejmková
4.3.2021 15:53
Moc se mi to líbí, těšim se na pokračování. Ve Skotsku jsem nebyla, ale ráda bych se tam podívala.
Marie Seitlová
4.3.2021 15:07
Moc ráda jsem si váš článek přečetla a zavzpomínala na svou cestu Skotskem.
Marcela Broumová
4.3.2021 14:10
Článek i fotky mě moc potěšily, těším se na pokračování. Ve Skotsku jsem byla asi tři týdny, v Edinburg /říkají Edinbrou/ několikrát s tamními přáteli, obětavě a velkoryse nás provázeli po zákoutích a dvorcích města. Jen jsme vždy parkovali daleko, "skotsky" odmítali platit parkovné.
Zuzana Pivcová
4.3.2021 13:41
Jsem moc ráda, že tu máme další cestopis. Takový nikdy nevynechám. Sama jsem byla kromě Londýna (šestkrát) jen v anglickém Lincolnském hrabství. Skotsko by mě lákalo víc, tak díky za něj.
Daniela Řeřichová
4.3.2021 11:24
Martino, děkuji, četla jsem článek se zatajeným dechem. Fotografie jako vždy nádherné. Přáli jsme si s manželem Skotsko navštívit, to se nepovedlo, ale vnuk tam byl tak nadšen, že by se do Skotska chtěl odstěhovat.☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci