Foto: autorka
Místo, kam se ráda vracím, aneb Vyznání Vojankám
14. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
14.5.2021 16:43
V Praze je ještě tolik míst, které bych chtěla vidět. Děkuju za hezké pozvání.
Elena Valeriánová
14.5.2021 14:12
Libuška, Alenka, Zuzka, Maruška, Elena - to už bychom byly jako taková malá výprava. Snad se alespoň některé z nás tento cíl podaří splnit.
Elena Valeriánová
14.5.2021 14:08
Martino , děkuji mnohokrát za přiblížení krásného místa. Zápíšu si Vojanovy sady jako jeden z cílů až se jednou zase vypravím do Prahy. Pořád po ní toužím a chtěla bych vidět místa z vašich krásných fotek.
Marie Novotná
14.5.2021 13:52
Praha pro mne byla mnoho let jen budovy, metro v poslední době i nemocnice. Že je přímo v Praze tolik krásných zákoutí a přírodních zahrad poznávám až diky íčku. Moc ráda jsem se prošla (možná se i projdu, díky tomuto článku).
Věra Ježková
14.5.2021 09:50
Martino, moc hezký článek i fotky. Je tam krásně. Nijak mimořádný vztah k nim ale nemám. Čekala jsem Blatník. :-)
Zuzana Pivcová
14.5.2021 09:31
Je to ostuda, ale myslím, že jsem vevnitř nikdy nebyla. Tak jsem se ráda prošla teď. Snímky jsou kouzelné, všestranné. Díky.
Dana Puchalská
14.5.2021 09:27
Moc krásné. A omlouvám se za hodnocení dvěmi *. Mělo jich být víc. Proto je přidávám tady *****.
Irena Mertová
14.5.2021 09:12
Zajímavý článek a krásné fotky. Skvělá ptačí paní, která na lavičce krmí pávy a holoubky přímo z ruky. Strávila jsem tam hodně času s malým synkem v kočárku - býval tam vždy takový klid... A kamarádka pracovala na ministerstvu financi s oknem přímo do zahrady.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci