Jarní soutěže portálu i60 pro fotografy, zahrádkáře i turisty
Ilustrační fotografie: Alena Tollarová

Jarní soutěže portálu i60 pro fotografy, zahrádkáře i turisty

31. 3. 2021

Jaro udeřilo v plné síle, slunečné počasí vyhání lidi do parků, lesa, ale i na skalky či zahrady. Zatím jsme omezeni lockdownem, ale i ten (snad) brzy skončí. Podpořit aktivity v přírodě mají za cíl i naše nové jarní soutěže.

Fotosoutěž na téma "Jaro v našem okrese"
Zachyťte jaro ve vaší obci, městě, v lese, u řeky, na vaší zahradě... Nasnímejte probouzení přírody, první květy, pole, louky, zahrady, ptactvo či jiné zvířectvo. Představte jaro ve vašem okrese prostřednictvím třech snímků, které do soutěže vyšlete. Fotosoutěž a její pravidla najdete na tomto místě.

Moje zahrádka
Máte zahradu, zahrádku nebo třeba jen truhlíky na balkóně? Okopáváte, zastřihujete, vyséváte? Máte nějaké speciální fígly, díky kterým zelenina, ovoce, kytky, keře či stromy dobře prospívají? Sdílejte je s ostatními čtenáři. Máte nějaký zahrádkářský úspěch, vtipnou příhodu či příběh, týkající se zahradničení? Sepište jej a vyšlete do soutěže na našem portálu. Každý čtenář může napsat dva "zahradní" příběhy, rady, fígly, doporučení, které vloží na portál prostřednictvím svého čtenářského profilu. Tato soutěž potrvá do 28. května 2021, vítězové budou vyhlášeni v neděli 30. května 2021.

Místo, kam se rád(a) vracím
Popište místo, které je vašemu srdci blízké, na které se rádi vracíte. Popište, co je na tom místě zajímavého, čím vás okouzlilo, co je v jeho okolí k vidění, jak se na toto místo lze dostat. Přidejte k příspěvku vlastní fotografie tohoto místa. Každý čtenář může do 28. května, kdy soutěž poběží, vložit na portál až tři soutěžní příspěvky. Inspirovat se můžete článkem naší čtenářky Eleny Valeriánové, které o svém místě psala zde: https://www.i60.cz/clanek/detail/27789/misto-kam-se-rada-vracim. Všechny soutěžní články najdete zde.

Z každé soutěže vybereme tři autory nejzdařilejších fotografií a literárních příspěvků, které odměníme audioknihami od společnosti Radiotéka.

Těšíme se na vaše soutěžní počiny a přejeme všem krásné jaro!

 

fotosoutěž soutěž
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

24%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%