Foto: autorka
Nedělní procházka v okolí Pražského hradu
20. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karolina Krejčová
20.7.2021 04:35
Krásný článek jsem si přecetla teprve teď , po dvou měsících. Už se těším na září, půjdu po vaší trase a ještě budu hledat ta zvířátka ve Valdštejnské zahradě v krápníkové stěně. Díky moc za nápad.
Dana Puchalská
21.5.2021 18:38
Krásný článek o krásné procházce po
nejkrásnějším
městě,kde jsem měla tu čest se narodit. A navrch jako třešnička na dortu jsou krásné fotografie. Děkuju.
Helena Votíková
21.5.2021 13:00
Krásná procházka. Procházíme se stejnými místy. Až někdy opět zavítáte do Valdštějnské zahrady, zkuste si najít v krápníkové stěně obličeje a zvířata. Prasátko, žába, had.... je to zajímavé.
Hana Šimková
21.5.2021 08:55
Moc ráda jsem se hlavně po staré Praze procházela a dýchala na mne historie, Teď už můžu jenom vzpomínat a díky, že jste mi vzpomínky přiblížila.
Helena Přibilová
20.5.2021 20:41
Také jsem se před několika dny procházela těmito místy a zažívala podobné pocity jako Vy...
Martina Růžičková
20.5.2021 18:28
Věřím, že to byla moc pěkná procházka. Mám ta místa také moc ráda :-).
Alena Vávrová
20.5.2021 17:51
Moc ráda jsem se podívala do míst, kde jsem již docela dost dlouho nebyla. Krásné fotky i průvodní slovo. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci