Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Anna Čípová
						7.6.2021 14:46
						Děkuji za zhlédnutí i komentáře. Nadi, úvodní foto jsem vytvořila v Zoneru. Pokud máš tento fotoeditor, ráda poradím, jak se pohlednice vytvoří. Majko, to je mi jasné, že znáš obě Lešné.  

Alena Vávrová
						7.6.2021 11:01
						Nádherná sbírečka květů ! Já jsem tohle zažila několikrát v Průhonicích.

Vlasta Ledlová
						7.6.2021 09:00
						Krásné fotky.

Marie Seitlová
						6.6.2021 21:07
						Aničko nádhera, umíš krásně vyfotit krásu úžasných květů a ty kapičky na nich. Že jsou dvě Lešné vím a v obou jsem byla.

Naděžda Špásová
						6.6.2021 18:56
						Aničko, líbí se mi, jak prezentuješ titulní fotku. Ostatní fotky jsou krásné. :-)

Daniela Řeřichová
						6.6.2021 09:51
						Aničko, krásné - jako v písničce: Je po dešti a kosové si štěstím pletou noty...Také znám pouze Lešnou se ZOO.

Zuzana Pivcová
						6.6.2021 09:05
						Také podle názvu znám jen tu Lešnou se zoologickou zahradou. Díky,  Aničko, za informaci. Fotky jsou jako vždy krásné.

Jitka Hašková
						6.6.2021 08:21
						Díky moc. Vůbec jsem nevěděla, že jsou dvě Lešné. Kdysi jsem jenom projížděla autem skrz Lešnou, kde je Zoo. Díky za krásné fotky.

Jana Šenbergerová
						6.6.2021 08:10
						Aničko, díky za zajímavou informaci a nádherné fotografie.

Anna Potůčková
						6.6.2021 07:42
						Aničko hezká fotoreportáž. Zde jsem ještě nebyla, blíže to mám do ZOO Lešná. Máš krásné makro fotografie květů, zejména pak těch s deštovými kapkami.