Ilustrační foto: pixabay.com
Skrývačky: Co souvisí se školou?
18. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
21.6.2021 11:43
Ještě poděkuji, tentokrát osobně, za všechny příspěvky. Udělaly mi opravdu velkou radost. Třeba zase někdy něco vymyslím, nebo se mi podaří dostat do i60 a u některého "íčkařského" článku se zapojím mezi luštitele.
Eva Mužíková
20.6.2021 14:18
Tak jsem si také namohla mozkové závity, devítku jsem neuhodla. Super Marcelo, tentokrát to bylo trochu složitější... jen tak dál.
Zuzana Pivcová
19.6.2021 19:39
Za sestru, která není na internetu, uvádím: 1 škola, 2 třída, 3 učitel, 4 sešit, 5 knížka, 6 penál, 7 pero, 8 tužka, 9 tuš, 10 propiska, 11 pravítko, 12 kružítko, 13 pastelka, 14 nůžky, 15 lepidlo, 16 batoh, 17 čítanka, 18 křída, 19 stolek, 20 počitadlo, 21 tabule, 22 houba, 23 lavice, 24 míč, 25 židle. Měla radost, že se hledání líbilo.
Jaroslav Kolín
18.6.2021 19:31
Opět pěkné. Dovolím si poradit další možnost u tvorby skrývačky: My hádankáři používáme i zpětné čtení a rádi spojujeme náznak s jádrem (např. malá baronesa se Nora bála). Též je možno ignorovat háčky (ale všechny!) a využít jádro skrývačky jako náznak další skrývačky, např.: Kvítka narvali bukanýři - kanár valibuka - bílá vrána - narval.
Jana Šenbergerová
18.6.2021 19:09
Myslím, že mám všechny. Některé položky mi daly pořádně zabrat. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci