FOTO: commons.wikimedia.org, volné dílo
Když spolu souzní mimika, gestikulace s prvky tance, a to bez jediné hlásky
1. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
3.7.2021 18:16
Zajímavý výběr,tak ať si všichni, kteří se do Kolína vypraví , dobře pobaví.
Martina Růžičková
1.7.2021 21:46
Díky za zajímavou pozvánku a připomenutí slavného mima s českými kořeny. Největšího z pierotů jsem četla několikrát.
Hana Nováková
1.7.2021 16:42
Zuzko, jezdí dost lidí, ale Karlovo náměstí pojme hodně lidí, pěkně se tam mohou rozmístit a každý si užít té krásy. Jsem hrdá, že největší z pierotů J.G.D. byl právě z KOlína, i když je pochován v Paříži, přeci jen, tolik velikánů známých po celém světě není.
Hana Nováková
1.7.2021 16:37
Jo, pane Vrba, pod tlakem někdy oči a mozkové pochody vytvoří pěkný blábo. I když, mimové jistě bravurně dokáží vyměnit plačícímu dítěti plínku, pochovat ho a k tomu přidat i něco ze svého srdce.
Daniela Řeřichová
1.7.2021 14:59
Děkuji za hezkou pozvánku, pantomimu mám moc ráda, měli jsme v ní úžasné osobnosti, škoda, že tento umělecký obor trochu zaniká. Největší z pierotů patří mezi klenoty naší literatury.
Zuzana Pivcová
1.7.2021 14:39
Také si od mládí na Kožíkovu knížku trochu pamatuji. Hani, bude u vás hezky rušno a to je čas od času dobře.
Alena Vávrová
1.7.2021 11:49
Hano, velký dík za info. Vůbec nevím, že se u nás něco takového koná. Největšího z pierotů od F. Kožíka mám ráda a četla jsem vícekrát a viděla jsem i film. zpracování.
Martin Vrba
1.7.2021 11:36
Jasně, to bude určitě skvělá akce i když se tam nebude moc mluvit, nebo právě pro to! Ale já ještě od rána v šoku pod vlivem článku s názvem „Revoluce v přebalování. Dítě musí s výměnou plenky souhlasit, poučují experti rodiče.“ https://magazin.aktualne.cz/revoluce-v-prebalovani-dite-musi-s-vymenou-plenky-souhlasit/r~113f2a08d8e411eb98380cc47ab5f122/ jsem natolik zabředl v tématu, že jsem titulek tohoto článku přečetl takto: „Když spolu souzní miminka, gestikulace s prvky tance, a to bez jediné hlásky“. :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci