Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Eliška Murasová
						18.7.2021 23:28
						Aničko, Ty umíš proměnit každou barvu na zajímavou. Mám ráda hnědou, barvu země. Má tolik odstínu...

Anna Čípová
						17.7.2021 17:59
						Ještě jednou děkuji a mám radost, že se tu objevují barevné fotoreportáže. Když pátrám po určité barvě, tak mám pocit, že se na svět kolem sebe dívám jinak než dosud.

Soňa Prachfeldová
						15.7.2021 08:45
						Dopadlo to výborné Aničko .

Jaroslava Handlová
						14.7.2021 22:11
						Aničko, Tvoje fotky mají šmrnc, i když „proběhly" blátem a jinými nevábnými kulisami. Umíš hledat záběry, díky za ty hnědé odstíny.

Marie Seitlová
						14.7.2021 10:50
						Opět krásná fotoreportáž na téma hnědá. Umíš se koukat kolem sebe a perfektně nafotit a popsat. Dvě hlavy jsem viděla. Těším se na další barvu. 

Martina Růžičková
						14.7.2021 08:58
						Moc hezké záběry na hnědé téma. Hnědou vnímám jako uklidňující barvu. Mám radost, jak se tu barevné fotoreportáže množí :-)!

Anna Čípová
						13.7.2021 20:06
						Blanko, hledám šedou ve městě a chci projít rožnovský průmyslový areál. Díky vnukům, kteří propadli kouzlu triků na koloběžkách, mám fotky ze dvou skateparků. A v přírodě snad taky něco objevím-

Anna Čípová
						13.7.2021 19:53
						Děkuji za komentáře, jsou pro mě velkým povzbuzením pro přípravu dalších fotoreportáží. Souhlasím, že každá barva je zajímavá,. Rozhodující pro mě je, jaké emoce vyvolávají.  

Blanka Lazarová
						13.7.2021 19:49
						Aničko, bravo, jsem zvědavá na tu šedou. Přemýšlela jsem o ní, ale je to samej chrom, stříbro, šedé domy, chodníky,.... a moc šedé jsem v přírodě neobjevila. Budu ještě koukat a uvidím ???

Marcela Pivcová
						13.7.2021 16:08
						Dříve, tedy před léty, jsem hnědou barvu vůbec neměla ráda, připadala mi nevýrazná, dávala jsem přednost jasným živým barvám. Teď se mi líbí, třeba i kombinace různých odstínů  hnědé. Fotky jsou pěkné!

Načíst starší příspěvky