Foto: autorka
Moje aktivní léto
9. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Granda Nekonata
20.11.2021 08:43
Myslím, že potíž je v tom, že ti, co dřív dělali řemeslo, dnes sedí u počítače na úřadě. Anebo doma na dávkách v nezaměstnanosti, jelikož vystudoval střední školu "mechanik na lunárních vozících" a práci v oboru ne a ne sehnat a jinou dělat nemusí.
Marie Ženatová
12.9.2021 06:31
Ještě jednou Vám moc děkuji za milé příspěvky do diskuze. Pravdou ovšem je, jak píše paní Soňa - že bohužel děti, které bydlí v bytovce nemají tolik možností poznat manuální práce...
Miloslava Richterová
11.9.2021 08:14
Velmi vám rozumím. Také vidím ve svém okolí děti, které jsou vedeny jen k zábavě a to je škoda.
Soňa Prachfeldová
10.9.2021 07:51
Kam pravdivé a milé psaní o vnoučatech. Ano je bída o pořádné řemeslníky a řidiče. Jak jsme to mohli takhle zanedbat ? Je radost vidęt, když vnoučata pomáhají na zahradě i doma. Mají k tomu lepší podmínky, než děti, které bydlí v bytovce a nemají možnost poznat více manuální práce. U nás také děti od mala se učí pomáhat. Díky, milé letní povídání.
Marie Novotná
10.9.2021 07:31
Pravdivé a hezké čtení. Hodně podobně to bylo u mne. Dneska je jiná doba.
Jana Šenbergerová
9.9.2021 14:57
Hezké rozjímání o aktivním životě. Svět se mění, to nezastavíme, ale můžeme hledat klady těch změn. Zápory na sebe upozorňují samy. Možná ještě zažijeme, jak se s nimi generace našich dětí a vnoučat vyrovná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci