Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Soňa Prachfeldová
						21.9.2021 23:08
						Nemá to chybu a zdravíme.

Eva Mužíková
						21.9.2021 20:47
						Honzo díky za super " servis". Zdravím všechny " účasníky zájezdu", přeji hezký večer a další dny plné krásných zážitků.

Elena Valeriánová
						21.9.2021 20:08
						Posílám moc pozdravů do Řevnic. Mějte se tam všichni báječně. U nás bylo ráno 5,5 stupně. A protože jsme měli zdravotní cestu do Šumperku, tak jsme museli na víc jak půlden z domu a řeknu vám vrátila jsem se domů zmrzlá jak preclík. Chvála zahřívací metaxe! Je vidět, že pochází z teplých krajů. :-)

Marie Novotná
						21.9.2021 19:52
						Álo,díky a na dálku mávám všem. Užívejte si.

Jitka Hašková
						21.9.2021 19:16
						Jsem ráda, že jsem tam byla alespoň odpoledne a setkala se účastnicemi a účastníky. Ještě pojedu zítra dopoledne na Skalku.

Zuzana Pivcová
						21.9.2021 19:14
						Mám velkou radost, že vidím Květinku s Pepou, Olinku, všechny, co poznávám, protože je alespoň na dálku znám. Ještě není všem dnům konec. :-D

Marie Měchurová
						21.9.2021 19:06
						Omlouvám se za dvě hvězdičky, je to tady prima!!  Přidávám ještě deset. 

Alena Tollarová
						21.9.2021 19:05
						Účastníci zájezdu zdraví všechny, co zůstali i zůstaly doma. Litujte ... :) Za všechny právě u stolu přítomné Alena

Vlasta Ledlová
						21.9.2021 19:03
						Mějte se tam všichni krásně a užijte si to. Chtěla jsem se stavit zítra večer na otočku, ale kvůli vnukovi, který ve škole chytil covid jsem skončila v karanténě.

Marie Novotná
						21.9.2021 18:58
						Přeji hodně pěkné počasí a prima zábavu. Díky za bleskovou reportáž. :-)

Načíst starší příspěvky