Foto: autorka
Bosé nohy ve sněhu
7. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
7.12.2021 11:21
Soňo, díky za přání. ...I Tobě přeji krásné adventní dny a noci, plné pohody, lásky, přátelství a zdraví!... Ještě bych tak zvládla bosé nohy v trávě, ve sněhu určitě ne. :-) Tolik krásných barev v bílé zimě oku lahodí.
Zuzana Pivcová
7.12.2021 10:53
Soňo, mám v paměti, ale i na fotce vás dvě s Olinkou, jak šlapete naboso ranní trávou při prvním srazu i60 2014. Vidím, že svůj životní elán máš stále neměnný. Věřím, že si s Vesmírem oboustranně hodně rozumíte. Díky.
Vlasta Ledlová
7.12.2021 10:09
Soňo, podle mě máš obdivuhodný přístup k životu. Bylo by hezké, kdyby ho Ježíšek mohl nadělit i těm seniorům, kteří ho cestou životem ztratili.
Věra Ježková
7.12.2021 09:27
Soňo, díky za předvánoční poetiku. Hezký advent i tobě a tvým blízkým. :-)
Naděžda Špásová
7.12.2021 09:26
Soni, to je krása, jak v textu, tak fotky. A hlavně to byl super nápad, moc se ti to povedlo. Krásné vánoce a vše nejlepší do nového roku vám všem. :-)
Helena Votíková
7.12.2021 09:19
Krásné zamyšlení a taky výzva. Vlezla bych bosky do sněhu? Zatím všechen už slezl, ale Soňo, červík se zaryl a hlodá a provokuje... Přeji ti krásné poklidné dny.
Marie Měchurová
7.12.2021 08:47
Mě to taky potěšilo. Čekám na prašan a taky se po něm projdu, je to moc příjemné. Hezké adventní fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci