FOTO: autorka
Můj vánoční recept - námět na příští Vánoce
31. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
3.5.2022 13:20
Jitko, právě jsem vytáhla tři dny uleželé pusinky z krabice. Jen to zavonělo a brzy se po nich jen zapráší. Jsou opravdu luxusní. Díky za recept.
Alena Tollarová
26.4.2022 21:47
Jitko, dneska jsem měla možnost Tvoje hrudky ochutnat a jsem nadšená. Běžně podobně dělám kokosky, ale Tvoji oříškovou variantu s krémem vyzkouším co nejdříve :)
Hana Polednová
6.1.2022 11:26
Jitko, uložila jsem si. I když já přidávám zbylé bílky na obalování řízků. Třeba se recept někdy hodí.
Anna Potůčková
2.1.2022 12:07
Protože ráda peču a nebráním se ani upéct něco nového, tak příští rok tento recept vyzkouším.
Jitka Hašková
31.12.2021 19:09
Děkuji za ohlasy. jsem ráda, že vás můj recept zaujal a pochutnejte si.
Eva Braunová
31.12.2021 18:31
Vypadají i určitě jsou moc dobré.Letos naposledy (to říkám pořád) jsem pekla jen 15 druhů a jen proto,že dcera byla po porodu a chtěla jsem jí pomoci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci