Úvodní foto: autorka článku
Můj první pochod „Silvestrovskou Prahou za historií“.
3. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
3.1.2022 19:23
Přátelé, moc vám děkuji za komentáře a mám radost, že se vám fotky líbily. Zrovna tenhle kout jsem skoro vůbec neznala a zjistila jsem, že mám velké mezery v poznávání Prahy. Álo T., tu stovku za rok ani nedám, tolik km nenachodím.
Alena Tollarová
3.1.2022 17:08
Hanko, je fajn, že Ti to zase šlape. Budeš mít co dávat do projektu Do stovky :) Líbilo by se mi, kdyby sem tam takové nějaké procházky Prahou zorganizovali i íčkaři. Já bych na ně ráda přijela.
Elena Valeriánová
3.1.2022 16:58
Hanko, přeji Ti spoustu takových výšlapů. Tak trochu (vlastně hodně) vám Pražákům závidím. Máte pořád co objevovat, máte se pořád čím kochat a těch krásných fotek, co nafotíte. Tak ať Ti to dobře šlape!
Naděžda Špásová
3.1.2022 13:29
Hanko, fotky jsou moc hezké, hlavně mě fascinuje to silvestrovské modré nebe. :-)
Marie Měchurová
3.1.2022 12:50
Mám ráda procházky přírodou i městy. Procházky Prahou nabídnou vždyť něco nového. Miluju prvorepublikouvou architekturu. Moc hezké fotky.
Dana Kolářová
3.1.2022 12:20
Ať se Ti dobře šlape a fotí i na dalších pochodech. Po Praze se moc ráda procházím, díky.
Anna Potůčková
3.1.2022 10:57
Také Ti tak trošku závidím tuto krásnou procházku! Určitě byla skvělá stejně jak jsou skvělé dokumentující fotky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci