Ani den bez řádky
Úvodní foto: autor, foto v textu: Pixabay.com

Ani den bez řádky

9. 1. 2022
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Václav Soukup
Schválně jsem si počkal a jen neuvěřitelně zírám, co si pan " popisovač prostoduchých příběhů " dovolí k pánovi , kterého si naprostá většina čtenářů váží a uznává jeho nadání. Doufám, že se p. Zelenko nenecháte " otrávit " komentáři člověka, který o filosofii neví zhola nic !
Jindra Hubačová
Honzo, děkuji, a nejen za tento článek. Tvé články čtu ráda, i když nepíšu příspěvky. Vždy jsou o něčem a ne o ničem. Měj se fajn a nenech se otrávit!
Soňa Prachfeldová
Honzo, jak ti rozumím, i zodpovědným člověk je občas pohodlným a nechce se mu do ničeho i když má takovy otravený pocit, že celý den promarnil. Občas je den blbec. Ty máš řádky, já procházky . Nastavení 10000 kroků. Ovšem moje psí holky by udělaly daleko více. A tak, kdy je ten liny den, slibuji mým holkám, že se polepším . Nakonec si všichni můžeme občas zalenošit ne ? :-)
Miloslava Richterová
Tak to zas ne, takové pitomce z nás nedělejte:-)
Alena Švancarová
JO jo pane Vrbo pochopil jste,jedině tak tady obstojíte.A jdu spát.Dobrou noc všem přeji.
Martin Vrba
O tom to ale nebylo, paní Foldynová. Možná, že mi pan Zelenka rozumí, jen v návalu napsal, že tomu nerozumím já, stačí když řekne, že opravdu na tom on trvá, a já se jeho kritiky už zdržím. A co víc, odvolávám, co jsem napsal a píšu: JE TO KRÁSNÉ a už dopředu ke všemu. :)
Marie Faldynová
Já jsem ráda, že pan Zelenka čte klasiky za mne a vyzobává z nich moudra. Kde já bych k tomu přišla! Kdyby ta moudra vydával za svoje moudra - to by bylo nefér, ale takhle? Proto to dávní klasikové psali, abychom měli co citovat, buďte rád, že máme co číst.
Martin Vrba
21:23 Už mlčím . . . :)
Miloslava Richterová
Já s vámi souhlasím, ale můžete trochu ubrat páru..
Martin Vrba
20:27 - o tom - jak lép e- to jsem napsal už v 15:49 a žijí nás tak miliony důchodců, kteří se nadřeli během svého života v různých profesích statisíce pracovních hodin a často i v souběžných zaměstnáních, práce v domácnosti a kolem dětí už ani nepočítám, tak ti určitě netrpí výčitkami, že by v důchodu zaháleli a to méně, že nic ten den nenapsali a už je vůbec je netrápí, že nežijí podle klasiků. :) V tom my máme s panem Zelenkou ten spor mezi světem podle klasiků a reálným světem, ale proti jeho osobě nic nemám - tedy když to nepřehání s tou "Ódou na vlastní způsob života podle osnovy klasiků".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%