Foto autorka
Uvězněna za zdí
15. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
15.1.2022 20:21
Omlouvám se, nešlo mi to vložit a pak se to tam najednou dostalo 3x...ach ta technika!
Daniela Řeřichová
15.1.2022 20:01
Já jsem byla před rokem uvězněna na Dětském ostrově. Fotila jsem z druhého břehu Tančící dům a bez varování byla v 17 hodin zamčena železná vrata. Přivolaná Městská policie byla velice příjemná a stejně tak hasiči. Nikde jsme nedohledali žádnou ceduli o návštěvním řádu. Ani jsem neplatila pokutu za výjezd.
Jana Porcalová
15.1.2022 16:47
Hezky jste nám popsala nechtěné dceřino dobrodrůžo a ve mně vyvolala vzpomínku na podobný malér kdysi zamlada. Pravidelná podniková CO školení u nás v Kladně se odehrávala v místnostech na konci obřího krytu pod haldou cca 1 km od vchodu. Jednou takhle již patřičně vyškolená před odchodem jsem usoudila, že si ještě odskočím na toaletu. Špatně jsem ale odhadla čas, kdy ostatní svižným tempem opustili nehostinné prostory a tak jsem se ocitla ve tmě sama v chodbách krytu (mobily tehdy samozřejmě ještě nebyly). Dokázala jsem ale překonat strach a hmatem po stěnách a přepážkách s pancéřovanými dveřmi jsem se nakonec po nekonečných metrech probojovala ke skladišti CO pomůcek, kde mne vysvobodila skladnice. Hlavně to chce zachovat klid a rozvahu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci