Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Dana Puchalská
						23.1.2022 17:21
						Líbí.... Děkuju.

Zuzana Pivcová
						23.1.2022 16:50
						Cítím, že jste se tehdy nijak nestylizoval, že jste prostě vypověděl své pocity, tedy, že Vám "vyšlo srdce ústy". Vše falešné se vždy dříve či později prozradí a ani verše si neudrží svou pravdivost. To není Váš případ. Děkuji.

Rostislav Mraček
						23.1.2022 14:56
						A já si ani nevšiml, že tu není rýmů! Tak mne text zasáhl.

Miloslava Richterová
						23.1.2022 14:40
						Pěkné..

Jan Zelenka
						23.1.2022 11:03
						Díky, Věrko i oba pánové. V tomto věku jsem byl, pod vlivem neustálých milostných problémů, velmi plodný v psaní básní. Bohužel, dnes už to není ono. 

Václav Soukup
						23.1.2022 10:40
						Tak tuhle báseň si přečtu ještě jednou večer, až dopiju moji dávku merlotu ! Teprve pak ji dobře porozumím, i když již teď se mně líbí. Kdyby jste pane Zelenka tušil, jak rád bych něco podobného stvořil ! Ale, bohužel " není mně dáno " ! Z mých pokusů vždy vyjde : nějaká rýmovačka " !

Věra Ježková
						23.1.2022 10:19
						Jendo, myšlenkově krásná. Ještě víc vzhledem k věku, kdy jsi ji napsal. Ale jak víš, mám radši básně, které se rýmují. :-) 

Dalibor Polanský
						23.1.2022 09:03
						Znám ten výsměch měst a věcí...