Coubertin měl pravdu: není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
2. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
7.2.2022 13:03
Paní Julie, závidím Vám umění pobavit. Mnohokrát jsem se rozepsala, ale to bylo tak vše. Daleko lépe se vyznám v jiných činnostech. Ale časy se mění, třeba se ještě někdy rozepíšu.
Marie Ženatová
4.2.2022 06:19
Milá paní Julinko váš článek jsem si pročetla dvakrát - moc hezky jste se k vyhlášeným soutěžím vyjádřila.* I já to vnímám podobně jako vy - už se k tomu i mnozí ostatní přiznali. A děkuji znovu redakci za vyhlášení nových zajímavých témat a těším se na další příspěvky*
Zuzana Pivcová
2.2.2022 17:46
Julko, je hezké umět psát a zároveň i chtít potěšit lidi. To každý nedovede, ale Vy ano.
Jana Vargová
2.2.2022 13:38
Paní Měchurová, děkuji za pochvalu jména, to byla moje babička. Já si od ní jen vypůjčila.
Alena Velková
2.2.2022 13:33
Hezky jsi to napsala. Já také raději vzpomínám na dobré nebo úsměvné situace. Když průšvih, tak ať je to sranda... opravdu smutné zážitky nechci moc oprašovat a spíš se tvářím, že se nikdy nestaly :-))
Jan Zelenka
2.2.2022 11:40
Život je pestrá směsice všeho možného, co z toho si vybrat? Která přání se nám splnila a která zůstala zasutá někde v koutě mozku? Toto téma je dobré a pro všechny asi i zajímavé.
Soňa Prachfeldová
2.2.2022 10:03
Také se těším, co, od koho pěkného uvidím a říkám si, také se zapojím , ale nikdy se mi do toho moc nechce. Pak si připomenu slova mojí babičky - lenost zlá je kouzelnice, která hospodářství škodí. No a snažím se polepšit a nakonec doháním na poslední chvíli. Nakonec proč nedat nějakou tu hezkou vzpomínku , fotku, či přání na papír pro radost sobě a třeba i ostatním ? Kdo si hraje nezlobí, výhra už je to, že tu jsme a můžeme tvořit :-)
Marie Měchurová
2.2.2022 09:43
Julie, (mimochodem - máte krásné jméno) přesně jste to popsala. Vždy se těším na vyhlášení nových témat. Okamžitě začnou na plno pracovat mozkové závity, ze skříní vytáhnu krabice s fotografiemi. Když nic jiného, prožiji pěkné odpoledne se vzpomínkami. Hudbu už jsem splnila, ještě vzpomínky a zátiší taky bude. Je dobře, že nás to íčko nenechává zlenivět.
Martina Růžičková
2.2.2022 08:42
Bezvadně napsáno. :-) Nadchl mě citát pana Horníčka, který jsem neznala. To kdyby tak šlo opravdu udělat... Taky už si větrám v mozkových závitech a chystám se zúčastnit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci