Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Hana Šimková
						7.1.2023 17:56
						ZUZANKO, TVOJE NADÁNÍ JE NESKUTEČNÉ.

Jana Šenbergerová
						16.3.2022 11:09
						Zuzko, zdravím a mám radost, že ses ukázala. Tvé krásné a moudré verše už tu chyběly. Díky za námět k přemýšlení. Myslím si, že je spousta odpovědí, ale my jsme se zapomněli ptát, a proto jsme zmateni vším, co se děje kolem nás. Soňa to vystihla i za mě.

Helenka Vambleki
						14.3.2022 20:35
						Zuzko, mění se doba, měníme se všichni. Tak chytej odpovědi a hledej k nim otázky :)

Marie Ženatová
						14.3.2022 10:26
						Díky moc za překrásná slova. Přeji ze srdce vše dobré - mnoho zdraví i optimismu*
I já věřím, že snad bude líp 

Jarmila Komberec Jakubcová
						14.3.2022 00:29
						Velmi smutná, ale krásná báseň. Moc mi oslovila. Dík.

Hana Polednová
						13.3.2022 22:38
						Zuzko, hezké, ale i smutné pocity, o kterých píšeš. Napiš nám ještě hodně Tvých originálních básní a nevzdávej to! Přeji Ti lepší dny a k tomu kupu zdravíčka.

Eliška Murasová
						13.3.2022 22:04
						Zuzko, krásné, velmi působivé, až mě to trochu leká ... Děkuji za přání  a přeji i Tobě  vše dobré.

Eva Mužíková
						13.3.2022 20:18
						Zuzko, opět Tě tu ráda vidím. *********

Anna Čípová
						13.3.2022 19:50
						Zuzko, velmi mě Tvoje báseň zasáhla. Děkuji za přání a přeji vše dobré. Snad bude lépe.

Marie Seitlová
						13.3.2022 19:01
						Zuzko, krásně smutná báseň. Ale je tvoje a jsem ráda, že tě tu vidím. 

Načíst starší příspěvky